Interieur - Design

Tetran: maak je eigen design meubelen!

Tetran is een nieuw, Amerikaans meubelbedrijf. Hun concept is even revolutionair als geniaal: ze komen met een soort kubussen op de markt die je eindeloos kan combineren om allerlei verschillende meubelen te maken. Zo zit je niet vast aan een bepaalde grootte of stijl!

In onderstaande video wordt het allemaal een beetje duidelijker.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Zoals je in het filmpje ziet kan je met dit systeem je eigen design meubelen samenstellen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de kubussen maak je alle mogelijke combinaties, zodat je de perfecte meubelen kan maken voor jouw woning. Je zit ook niet vast aan je meubelen eenmaal gekocht: je kan ze eenvoudig aanpassen, en mits je woning het toelaat, kan je je meubelen zelfs groter maken als je bijvoorbeeld visite hebt.

De kubussen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Op die manier kan je je woning volledig naar eigen smaak inrichten.

Speciaal voor kleine ruimtes en woningen

Vooral in kleine ruimtes en woningen zullen deze kubussen van pas komen. Studenten die bijvoorbeeld een klein kot moeten inrichten, kunnen vaak niet anders dan naar de Ikea gaan… Met deze design kubussen is dat verleden tijd!

Iets voor jou? Op de website van Tetran vind je meer informatie. Voor meer voorbeelden van de mogelijkheden kan je ook op de Tetran website terecht.

11/05/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
België als trendzetter voor energiezuinige woningen?
Volgende artikel
Veilig omgaan met gasflessen