Interieur - Design

Smokin’ hot! 10x coole bbq’s

Het barbecueseizoen is nu officieel aangebroken. Dit weekend zullen de eerste stukken vlees al heerlijk gegrilld worden en dat vormt voor ons het uitgelezen moment om op zoek te gaan naar enkele ‘design barbecues‘ die bijna te mooi zijn om te gebruiken.

Choo Choo train BBQ

Ryazan Deulino houdt van barbecuën. Zoveel zelfs dat hij een ‘one of a kind’ barbecue ontwierp in de vorm van een stoomlocomotief die Maar liefst 4 ton zwaar is! Veel stoom komt er niet uit, heerlijk vlees des te meer!

De Volkswagen BBQ’s

Van de geliefde kevers tot de iconische VW busjes. Menig oude Volkswagens werden al omgetoverd tot een bbq. Koken met Deutsche gründlichkeit!

BBQ’s en American muscle: de perfecte combinatie!

Brullende motor, opzichtige carrosserie en de geur van gegrilld vlees: dat moet de Hemi bbq zijn!

BBQ met grootheidswaanzin

Laat het aan de Amerikanen over om de grootste, verplaatsbare bbq te bouwen. Hiermee kan je toch al een klein dorp van ribbetjes voorzien…

Super Mario BBQ

Heb je thuis ook zo’n bolvormige barbecue? Dan kan je die met wat verf en een grote dosis creativiteit in een uniek jasje stoppen. Een Super Mario jasje bijvoorbeeld.

De balkon BBQ

Niet zozeer speciaal maar wel inventief en dé oplossing voor mensen die op een appartement wonen maar toch willen barbecueën!

BBQ on-the-go

Deze draagbare bbq zit netjes opgeborgen in een koffer. Lekker handig dus! Mooi plekje kiezen, bbq openplooien en grillen maar!

Drijvende BBQ

De BBQ donut is een bootje waarin je met enkele vrienden gezellig kan rond dobberen terwijl je geniet van je barbecue. Perfect voor een zomers weekend!

Dit kan je trouwens bij onze noorderburen doen. Geef op Google maar even ‘bbq donut’ of ‘bbq boot’ in en je vindt verschillende plekken waar je zo’n bootje kan huren.

Zelf nog een coole bbq gezien? Laat het ons weten op onze Facebookpagina!

 

 

 

16/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je eigen badkamer ontwerpen was nog nooit zo makkelijk en leuk!
Volgende artikel
DIY // Voorkom dat je tafelkleed gaat vliegen met deze hippe gewichtjes