Interieur - Design

PRIMEUR – Fab.com lanceert iPhone & iPad app!

Fab.com is de grootste webshop voor alles rond design: van meubelen en decoratie over kleding tot iPhone en iPad cases. Sinds mei 2012 is Fab.com ook toegankelijk voor Belgische gebruikers en zij kunnen vanaf vandaag via hun iPhone en iPad hun favoriete design spullen kopen!


Fab.com lanceert vandaag namelijk haar nieuwe iPhone en iPad app in 24 Europese landen, waaronder dus ook in België…

Leve Mobile Shopping!

Met de Fab app betreedt Fab.com de wondere wereld van Mobile Shopping. Lekker handig ook want je hebt de hele catalogus meteen binnen handbereik en in slechts enkele klikken heb je jouw nieuwe aanwinst besteld én gedeeld met je vrienden. Makkelijk en snel dus.

Dat het concept werkt, werd in de VS en Canada al bewezen. In Noord-Amerika zorgt de Fab applicatie namelijk al voor maar liefst 33% van de dagelijkse trafiek en inkomsten. En da’s nog niet alles: Fab wil de inkomsten van het mobiel winkelen verhogen tot meer dan 50% van de omzet.

De Fab.com iPhone & iPad app kan je downloaden in de App store.

En daar werken ze hard aan door middel van Social Shopping. Social Shopping bestaat eruit dat je samen met jouw vrienden kan shoppen bij Fab.com. Zo kan je al jouw vrienden uitnodigen waarna Fab.com een live feed genereert met daarop producten die jouw vrienden gekocht hebben. Vervolgens kan je de producten liken, delen via Twitter, pinnen op Pinterest aanduiden als favoriet of uiteraard overgaan tot de aankoop. Het uiteindelijke doel is dat de mensen op Facebook, Twitter en Pinterest gaan praten over de (gekochte) Fab-producten en dat er zo meer ‘buzz’ gecreëerd wordt rond Fab.com en hun producten.

Wat is Fab.com en hoe werkt het als webshop?

We kennen het allemaal: een luie zondag en je weet niet wat doen. Dan maar de auto in en naar de IKEA. Je zal zien dat je bijna altijd met iets nieuws buitengaat: al is het een nieuwe set kaarsen of een nieuw salon…

Hetzelfde geldt een beetje voor Fab.com: eens je de webshop ‘binnenwandelt’ ben je meteen verkocht aan de leuke design spullen! Dagelijks introduceren ze dan ook nieuwe promoties die vervolgens 3 tot 5 dagen beschikbaar blijven, uiteraard aan een mooie korting. Het mag dan ook niet verbazen dat dit concept al snel vanuit de Verenigde Staten kwam overgewaaid naar Europa en dat er sinds de introductie al meer dan 2 miljoen Europese gebruikers zijn.

Nu, hoe werkt Fab.com en hoe kan jij dagelijks genieten van al die hippe en leuke designer items? Al wat je moet doen, is jezelf gratis registreren op Fab.com en je eigen account aanmaken. Vervolgens ontvang je dagelijks de nieuwe aanbiedingen die je dan online kan aankopen.

Over FAB.com

Fab.com, gevestigd in New York, is met ’s werelds grootste online shop voor design producten pionier op het gebied van online shopping. Sinds de oprichting in 2012, telt Fab.com wereldwijd meer dan 7,5 miljoen geregistreerde gebruikers in Europa en de VS met uitbreiding naar 26 markten.

De online winkel biedt drie tot vijfdaagse aanbiedingen, van zorgvuldig geselecteerde producten van opkomende ontwerpers en bekende fabrikanten in alle productcategorieën. Clubleden genieten een korting van maximaal 70 procent.

Onder de investeerders behoren onder andere Andreesen Horowitz, Niklas Zennström, Ashton Kutcher en Madonna’s manager Guy Oseary.

 

11/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Interieur 2012: de smaakmakers
Volgende artikel
De mogelijkheden van een inbouw doucheset