Interieur - Design

PETSTOOLS: een voetenbankje en gezellige vriend!

Petstools zijn niet enkel stoelen of voetenbankjes, maar ook heerlijke en gezellige metgezellen met handige eigenschappen. Je kan je voeten omhoog leggen… of ze in het zachte materiaal laten duiken om lekker op te warmen. Deze lieve blikvangers geven je interieur een humoristisch en speels contrast!

Knuffelbaar voetenbankje

De wens om thuis te ontspannen, te knuffelen op de bank en je voeten omhoog te leggen, was een bron van inspiratie voor ontwerpster Hanne Emelie Ernsting. Ze transformeert het puur functionele, alledaagse voetenbankje in een heerlijke en gezellige vriend die er altijd voor je is. De Petstools omarmen en verwarmen je voeten wanneer je er nood aan hebt!

Een voetenbankje om te aaien

Door enkele details toe te voegen aan de minimalistische vormen wordt de associatie met huisdieren opgeroepen. De zachte, dikke en knuffelige weefsels van de Pets zijn voornamelijk gebreid en bestaan grotendeels uit wol. Je wordt letterlijk uitgenodigd om ze te aaien, te vertroetelen en te koesteren!

Ontmoet de PETSTOOLS

De vele verschillende dierlijke vormen bieden creatieve combinatiemogelijkheden. Ze passen perfect in iedere woonkamer, kinderkamer en speelkamer en zullen je nooit teleurstellen. Ontmoet de verschillende Petstools: Fin, Ella, Daisy en Erni. Ze staan te popelen om je te vergezellen!

   
   
27/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Besparen op je sleutel-op-de-deur woning door zelf te bouwen?
Volgende artikel
Welke plug voor welke schroef?