Interieur - Design

Opstaan met een retro wekkerradio

Piep, piep, piep… Een vervelend hels lawaai vult je slaapkamer… Tijd om op te staan! Gelukkig is het bijna weekend, twee dagen geen vervelende wekker die tuut en blijft tuuten. Toch kunnen we niet zonder onze wekkerradio. Dagelijks haalt hij ons op tijd uit de veren en zorgt hij ervoor dat we paraat staan om de dag te beginnen.

Moeite met opstaan? Een wekkerradio die wegloopt!

Dagelijks haalt onze wekkerradio ons uit ons warme bedje. De ene dag lukt dat al iets beter dan de andere. En des te harder je gewoon wordt aan je wekker, des te moeilijker hij je uit je bed krijgt.

Elke morgen hetzelfde liedje: je wekker gaat en je drukt op de snooze-knop. De wekker gaat opnieuw en je snoozed weer en weer en weer… Tot je nog 5 minuten hebt.. Snel uit bed. Je vliegt de badkamer in, tandenpoetsen en aankleden, snel snel! BasicXL biedt misschien wel dé oplossing. Ze bieden namelijk wekkerradio’s aan die weglopen, vliegen en rijden. Zodra je alarm gaat, schiet je wekkerradio in actie en crost hij de kamer rond. Met zijn hels lawaai krijgt hij je wel uit je bed!

Opstaan met vrolijke beeps

De ‘Fat Robot’ wekker is een lieve, dikke robot met een solide, glimmende behuizing en stoere chroom details. Deze stoere en klassieke robot stapte rechtstreeks uit een sciencefiction film uit de jaren ’50. Hij at zijn buikje rond met micro-chips, hij kan er niet vanaf blijven. Deze hippe retro wekkerradio wekt je elke morgen met vrolijke beeps. Wie wil er niet op staan met zo’n vrolijk mannetje naast je?

De hipste retro wekkerradio’s

Het oog wil ook wat. Een wekker moet niet enkel een klok, radio en wekker zijn, maar mag ook mooi staan in je interieur. Deze hippe retro wekkerradio’s maken ’s morgens opstaan aangenamer dan tevoren.

Roberts retro wekkerradio

Een digitale radio met een stijlvol retro-design. Deze radio ziet er misschien enorm ouderwets en retro uit, toch heeft hij allerlei snufjes. Het apparaat beschikt over een AUX-ingang en is compatibel met MP3 en WMA. Al doet zijn vintage-look het niet vermoeden, de wekkerradio beschikt ook over een USB-poort!

König retro wekkerradio

Deze glimmende wekkerradio met een retro uitstraling is verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. De draagbare wekkerradio beschikt over een ruime frequentieschaal. Bovendien is hij draagbaar en kan je hem gemakkelijk overal mee heen sleuren.

 

15/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Jean-Claude Van Damme verwent zichzelf met een Californische luxevilla
Volgende artikel
Wereldwaterdag 2013: “Make people give a shit about toilets”