Interieur - Design

Oog voor detail: een geschikte bedieningsplaat voor je toilet kiezen

bedieningsplaat bedieningspaneel toilet

Je toilet is het kleinste kamertje in je woning. Reden te meer om bij de
inrichting van je toilet oog te hebben voor de kleinste details! Op die manier is ook dat kleine kamertje helemaal naar jouw smaak én zorg je voor een feilloze afwerking. Niet enkel de keuze van je toiletbril maakt een verschil, ook de bedieningsplaat van je toilet is een van die belangrijke details: welke vorm en welk materiaal kies je het best? En wat zijn de technische mogelijkheden?

Rond of rechthoekig

Een bedieningsplaat bestaat doorgaans uit 2 drukknoppen: een knopbedieningsplaat bedieningspaneel toilet
voor een kleine spoeling en een knop voor een grote spoeling.

Hou je van klassiek? Kies dan voor een bedieningspaneel met ronde drukknoppen. Design? Dan zijn drukknoppen met een unieke, golvende vorm een leuk alternatief. Of mag het allemaal wat strakker en simpeler? Prima: ga voor rechthoekige knoppen!

Bedieningsplaat voor het toilet: kunststof of chroom

Ook wat het materiaal van je bedieningsplaat betreft, zijn er verschillende  opties. Meestal heb je de keuze uit kunststof en chroom.

Een wit bedieningspaneel uit kunststof is de standaardkeuze die je het vaakst ziet verschijnen. Een bedieningsplaat met een afwerking in chroom geeft dan weer meteen een luxueuzere uitstraling aan je toilet.

Geurafzuiging

Wil je vermijden dat je gasten onaangename geurtjes tegenkomen op je toilet? Dan kan een bedieningsplaat met geurafzuiging je een hoop kopzorgen besparen.

De schakelaars van het bedieningspaneel activeren meteen het geurzuiveringssysteem, waardoor de lucht letterlijk met één druk op de knop gefilterd wordt. Zo zijn luchtverfrissers niet langer nodig!

Infraroodbediening

Nog zo’n ingenieuze uitvinding om je het leven makkelijker te maken: bedieningsplaat bedieningspaneel toilet
elektronische, touch-free bedieningsplaten met infraroodsturing. Voor een futuristische toiletinrichting!

Beeld je eens in hoe vaak de drukknoppen van een gewone bedieningsplaat met onfrisse handen worden aangeraakt: dat kan een pak hygiënischer! Infraroodsturing maakt aanraken dan ook overbodig. Doorspoelen gebeurt door je hand kort te bewegen voor een van beide lichtbalken.

 

16/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Is sleutel-op-de-deur bouwen duurder dan zelf bouwen?
Volgende artikel
4 tips voor een persoonlijke touch op kot