Interieur - Design

Nieuwe kids collectie Minne Warmenbol, exclusief bij Decovry

We kennen de sympathieke Minne Warmenbol allemaal van de reeks Topstarter op één. Voor haar nieuwe collectie speelmeubeltjes werkte ze samen met tekenaar Tom Schamp. Nu lanceert de Antwerpse architecte haar gloednieuwe Arthur & Friends kids collectie exclusief bij Decovry.

Multifunctionele speelmeubels

Het idee om kindermeubeltjes te ontwerpen begon bij de oninteressante cadeautjes van haar kinderen. Ze zag dat haar kinderen de cadeaus snel beu waren en kroop achter de tekentafel. Ze begon multifunctionele speelmeubels te tekenen, speelgoed dat door ouders niet wordt gezien als iets dat in de weg staat. De speelmeubelen moeten de creativiteit van de kinderen stimuleren. Omdat de meubels geen eenduidige functie hebben, krijgen de kinderen vrij spel.

Arthur & Friends

Minne Warmenbol ontwerpt deze speelmeubels onder de naam Arthur & Friends. De naam is eigenlijk een leuke woordspeling. Arthur slaat terug op architectuur en verwijst naar koning Arthur. “Elk kind moet zich als een koning voelen in zijn speelplaats”. &Friends, elk speelmeubel krijgt een eigen naam en identiteit. Meestal zijn de namen geïnspireerd op koningsnamen doorheen de geschiedenis.

Nieuwe kids collectie

Één en hetzelfde meubel kan als stoel of tafel dienen voor zowel kleine als grote kinderen. Een reeks tijdloze objecten met oog voor duurzaamheid en speels design. De nieuwste collectie van Minne Warmenbol is een samenwerking met tekenaar Tom Schamp. De tekeningen op de meubeltjes Tutti Frutti, Funny Hats en Willem II zijn dus van zijn hand.

Deze gloednieuwe collectie van Arthur & Friends is exclusief te koop op de design shop Decovry tot en met dinsdag 25 juni 2013.

Decovry?

Decovry is een Belgisch online lanceringsplatform voor internationaal design. Het is een uniek platform voor mensen die nieuwe design producten willen ontdekken. Het online platform presenteert wekelijks nieuwe aanbiedingen van opkomende ontwerpers en design wereldwijd. Nu slaan ze de handen in elkaar met Minne Warmenbol en presenteren ze haar nieuwe Arthur & Friends collectie.

19/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
DIY: Kids carwash, waterpret verzekerd !
Volgende artikel
Gordijnrails aan plafond bevestigen: hoe doe je dat?