Interieur - Badkamer

De mooiste design keukenkranen van het moment

Parkfield design keukenkranen

De kranen maken de keuken! En je keuken, die is natuurlijk het hart van je woning. Een prachtige kraan is er dus méér dan op haar plaats. Ben je op zoek naar een trendy keukenkraan die toch moeiteloos de tand des tijds zal doorstaan? Lees verder en laat je inspireren! Dit zijn enkele van de mooiste design keukenkranen van het moment …

Metris Select

Metris Select van Hansgrohe

Metris Select is een bijzonder praktische keukenkraan met een uittrekbare sproeier en een handige drukknop. Je groentjes grondig afspoelen terwijl ze een halve meter van de kraan verwijderd zijn? Geen probleem! Snel een pot met water vullen? Even met je elleboog op de knop drukken en de klus is zo geklaard. En het gestroomlijnde design krijg je er met deze moderne keukenkraan zomaar even bij …

Axor Starck

Axor StarckWie ‘design’ en ‘keukenkranen’ zegt, die zegt natuurlijk ‘Philippe Starck’. Axor Starck is een – hoe kan het ook anders – minimalistische designkraan van Philippe Starck, die verkrijgbaar is in vier varianten. Axor Starck laat zich kenmerken door de eigenzinnige handgreep die doet denken aan een joystick.

Parkfield van Grohe

Parkfield design keukenkranenNatuurlijk is de keukenkraan ook in een landelijke keuken de kroon op het werk. Liefhebbers van alles wat romantisch en retro is, halen hun hartje op aan Parkfield van Grohe, een hedendaagse interpretatie van de klassieke keukenkraan met uittrekbare sproeikop. Het verrukkelijke design van deze keukenkraan is geïnspireerd op de vormen van waterdruppels.

ParticolareParticolare van Franke

Is het design van de keukenkraan van je dromen nóg klassieker dan Parkfield? Dan heb je vast een keukenkraan als Particolare van Franke voor ogen, die – zeg nu zelf – zeker niet zou misstaan in de keuken van Downton Abbey.

Nog meer design keukenkranen om bij weg te dromen

Zat jouw ideale keukenkraan er niet tussen? Er zijn natuurlijk nog veel meer trends te spotten op het gebied van design keukenkranen. Breng zeker eens een bezoekje aan je plaatselijke Facq-showroom of blader eens door de Facq-catalogus. Je vindt er ongetwijfeld tal van prachtige design keukenkranen die je landelijke of moderne keuken perfect aanvullen.

 

27/06/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vloerverwarming en parket combineren
Volgende artikel
Beter bouwen dankzij BIM en Tarkett