Interieur - Design

Kerstcadeautjes voor minder dan 25 euro

Met Sinterklaas en de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht, nadert ook de tijd van cadeautjes geven en krijgen. Elk jaar opnieuw is het enorm moeilijk om originele kerstcadeaus te geven. Dus, om je te helpen met deze moeilijke keuzes tijdens het shoppen en cadeautjes kopen, hebben we een online cadeaujacht gehouden. Hier is een kleine selectie van leuke, originele kerstcadeautjes voor minder dan 25 euro.

12 budgetvriendelijke kerstcadeautjes

Je wil je geliefden graag een origineel kerstcadeau geven zonder je volledige bankrekening te plunderen? Dan wil het iWonen-team je graag helpen. We hebben enkele toffe ideeën voor jou verzameld… Al deze geschenken kan je vinden op Zalando.be en bovendien ontvang je 10% korting op deze leuke kerstcadeautjes met de Zalando-kortingscode onderaan.

Ontvang 10% korting bij de aankoop van je kerstcadeautjes

Dankzij Inspirerend Wonen ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw kerstcadeautjes bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak er een warm en gezellig kerstfeest van!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

28/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Philips led-verlichting in tapijt zorgt voor de ultieme sfeer
Volgende artikel
Zelf een bureau maken met een gouden rand