Interieur - Design

Hippe retro fietsen in de woonkamer!

Ze zijn hipper dan hip, de retro koersfietsen. Overal in de stad zie je hipsters op deze retro fietsen rondrijden, liefst een in mintgroene, knaloranje, helgele of fuchsiaroze uitvoering! Maar om helemaal mee te zijn met de fietstrend, kan je jouw fiets vanaf nu best in de woonkamer of slaapkamer bewaren.

Retro fietsen naar de woonkamer!

Gedaan met lastige fietsen die de gang versperren! Maak van jouw koersfiets toch gewoon een kunstobject voor de woonkamer! Jij ben bent trouwens niet alleen, Jeroen Meus heeft het jou al voorgedaan. Of had je nog niet gezien dat er tijdens zijn uitzendingen van Dagelijkse kost een mooie oranje koersfiets in de keuken van Jeroen Meus staat te blinken?

 

Elegante opbergsystemen

Knife & Saw kwam met een vernuftig systeem op de proppen: een houten Bike Shelf waarin je jouw racefiets kan hangen. Om het op zijn hipsters te zeggen: kewl!

 

Ook het Zwitserse bedrijf Postfossil bedacht een ingenieuze oplossing om fietsen op te bergen. Thomas Walde ontwierp namelijk een speciale kast voor schoenen, boeken en een fiets. Zo krijgt jouw racefiets een ereplaats in jouw appartement of stadswoning!

 

 

Fietsonderdelen worden accessoires

En kan je nog altijd niet genoeg krijgen van die mooie racefietsen? Dan kan je nog altijd oude fietsonderdelen recupereren om een kapstok of een lampje te maken!

 

01/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tips bij het aanschaffen van een nieuwe keuken
Volgende artikel
Warm water heruitgevonden met propaangas!