Interieur - Design

Hippe honden kussens en accessoires

Hippe huisdieren verdienen design gadgets. Een trendy drinkbak of design hondenmand komen bovendien perfect tot hun recht in een modern interieur!

Design honden kussens

Weg met oubollige hondenmanden! Fatboy ontwierp de Doggie Lounge, honden kussens waarop jouw trouwe viervoeter volledig tot rust komt. Ook Paul Smith waagde zich aan een hondenbed. Retro honden kunnen zich dan weer neervlijen in een bed met pels, de Vurv Dog Pod. Woon je in een riant landhuis en verdienen je honden even veel luxe dan kan je hen nu een hondenhok kopen in de vorm van een echt huis. Best Friends Home beschikt over vier verschillende modellen, gaande van ultramodern tot retroklassiek. Momenteel kan je ze enkel bestellen in Amerika maar transportkosten zijn vast verwaarloosbaar wanneer je 2000 euro kan neertellen voor dit hondenpaleis.

 

 

Drinkbakken

Yuppie honden zullen lekker smikkelen uit de Vurv Raised Pet Feeder of de Pousse Creative. Ook het Italiaanse design huis ‘A di Alessi’ waagde zich aan een collectie originele drinkbakken die de hondenbaasjes bovendien makkelijk kunnen vastnemen. Afsluiter van dit rijtje is Mr. Dog, een afsluitbare eetbak in de vorm van een hondenkop. Dit is de oplossing voor veelvraten die de hele dag willen eten!

 

03/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een vakantiewoning huren in Frankrijk
Volgende artikel
DIY – Je eigen fifties lamp maken