Interieur - Design

Go glamping met de tentjes van Field Candy

Je houdt van kamperen, je wil jezelf helemaal onderdompelen in de natuur, liefst zo weinig mogelijk opvallen en toch nog hip en cool blijven? No problem, zeggen de designers van de Outstanding tents van FieldCandy, het antwoord is glamping!

Glamping, een trend

Glamping is dé trend van het moment! Slapen onder tentdoek, maar dan wel in een boxspringbed. Luxe overnachtingen in een lodge, een ingerichte tent of een mobile home. iWonen vond dé ideale design tenten voor uniek en glamoureus kamperen

De tentjes van Field Candy

Deze tentjes blinken uit om hun originele design vormgeving. Alle ontwerpen zijn grappig, spitsvondig, origineel en beperkt in oplage. Als een ontwerp is uitverkocht, heb je dus pech. Alhoewel… leuke designs zijn er in overvloed! Ben je designer, fotograaf of kunstenaar en zou je zelf ook wel eens een tentje ontwerpen? Dan kan je jouw ideeën insturen of deel worden van het Field Candy team.

 

En hoe zit het met de kwaliteit van deze kampeertenten? De tweepersoonstenten van Field Candy hebben het A frame van klassieke stormtentjes. Ze zijn duurzaam, uiterst waterdicht en kunnen alle weersomstandigheden aan. Enkel rondtrekken met deze tent is echter niet zo handig, want ze weegt samen met de accessoires toch 7,4 kg.

Wil je wel zo’n tent kopen? Je kan deze tenten online aankopen en betalen.

25/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Ongewoon wonen: slapen in een tipi tent
Volgende artikel
Haal het energieverbruik van je woning naar omlaag