Interieur - Design

Float | De luxueuze lounge zitzak van Paola Lenti

De Fatboy design zitzak kennen we al langer dan vandaag, nu heeft hij er ook een concurrent bij van formaat: de Float van Paola Lenti.

De Float van Paola Lenti

Francesco Rota ontwierp voor het Italiaanse design label Paola Lenti deze luxe lounge zitzak, die zowel geschikt is voor binnen als buiten. De Float is gevuld met bollen van polystyreen en omhuld met een hoes van polyester, zodat hij haast alle weersomstandigheden aan kan. Daarna wordt hij afgewerkt met stoffen uit de collectie.

De vormen van het luxueuze zitkussen zijn sober, de lijnen zijn krachtig. Combineer dat met mooie geweven stoffen in een aangenaam kleurenpalet en je krijgt de ideale zitzak! Zet deze zitzak buiten en je creëert meteen de ideale relax omgeving!

Zitzak kopen? Kleuren en formaten

Het kleurengamma is heel uitgebreid. Enerzijds kan je kiezen tussen tientallen kleurentinten en stoffen voor binnen, waaronder ook vilt. Wil je de poef buiten plaatsen, dan heb je keuze tussen een microfiber stof, de typische rope-stof die Paola Lenti wel vaker gebruikt in haar ontwerpen of een aquatech stof. Deze stoffen bestaan stuk voor stuk uit hoogtechnologische materialen waarop de traditionele handmatige weeftechniek wordt toegepast. De stoffen voor buiten zijn eveneens verkrijgbaar in een veertigtal kleuren.

De Float is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: een lang exemplaar om volledig onderuit te zakken of een korter exemplaar. Daarnaast kan je kiezen tussen een smaller model van 80 cm of een bredere versie voor twee personen (1,05 m).

 

08/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Hout en Groen Wonen 2012 | Beurs voor ecologisch bouwen
Volgende artikel
Antibacteriële tegels: een revolutie