Interieur - Design

Fatboy zitzak: plezier voor iedereen!

In het salon, over de slaapkamer tot in de tuin, de multifunctionele Fatboys passen overal! Je kan in een Fatboy zitzak ploffen om tot rust te komen aan de rand van het zwembad, te lezen of tv te kijken in het salon, een siesta te doen op het terras of te aperitieven met vrienden… deze comfortabele design kussens bekoren klein en groot!

Wat maakt de Fatboy zitzak origineel?

De Fatboys zijn grote kussens uit verstevigde nylon gevuld met minuscuul kleine bolletjes van polystyreen, zodat het kussen de vorm van het lichaam aanneemt. Je kan je dus op alle mogelijke manieren zetten en leggen op deze zitzakken, want ze passen zich aan alle houdingen aan.

Het comfort van de zitzakken Fatboy

Een Fatboy zitzak is heel comfortabel, duurzaam en onderhoudsvriendelijk! Je kan ze zowel binnenshuis als buiten gebruiken. Deze hippe poefs zijn het ideale designobject om een ontspannende lounge hoek in te richten op het terras of om een cocoon ruimte te creëren in het salon. Fatboy zitkussens kunnen zelfs dienen als extra bed voor kinderen of als kussen voor jouw huisdier.

Ieder zijn Fatboy

Opdat iedereen een Fatboy zitkussen zou vinden die bij hem of haar past, wordt de Fatboy original uitgevoerd in talrijke verschillende kleuren.

 

28/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vastgoedmarkt 2012 – lage rentevoet biedt opportuniteiten
Volgende artikel
Een barbecue kopen? Enkele tips