Interieur - Design

Fatboy Outdoor – tuinmeubelen & gadgets voor een lounge tuin!

De lente staat voor de deur, tijd voor het buitenleven! Met de Fatboy Outdoor tuinmeubelen & -gadgets creëer je gemakkelijk de tuin uit je dromen.

Diner by LED candleligt dankzij de RockCoco, heerlijk ontspannen onder de verkoelende Flowerpowersol, luieren in de Buggle-up of romantisch scommelen in de Haeddemock. De Fatboy Outdoor collectie staat garant voor een ultieme outdoor lounge ervaring. De collectie biedt onmisbare klassiekers en verrassende nieuwkomers. De gehele collectie tuinmeubelen & gadgets voelt zich overal thuis: op het stadsbalkon, je dakterras of in je tuin!

Fatboy Outdoor: Haeddemock

Romantisch schommelen met z’n tweetjes, in je eentje zorgeloos genieten of gezellig knuffelen met z’n drieën, de Headdemock is groot genoeg! De Fatboy Haeddmock hangmat biedt de ultieme loungespot in je tuin. De hangmat staat symbool voor het goede leven. Droom na een drukke dag weg op je stadsbalkon, in je zonnige tuin of landelijke veranda. Naast dat luxueus comfort is de Haeddemock ook enorm praktisch.

Buggle-up: een multi-inzetbare zitzak

Creëer een lounge voor jou alleen door de Buggle-up verticaal te positioneren. Door de zitzak horizontaal te positioneren creëer je extra relaxte zitplaatsen. Een multi-inzetbare zitzak die extra dimensie geeft aan je tuin. Door de verstelbare riemen creëer je een zitplaats naar jouw wens!

Fatboy RockCocco: LED candlelight

De veelzijdige kroonluchter brengt sfeer op elk terras en trotseert alle weersomstandigheden zonder probleem. Bevestig de RockCocco boven de tuintafel, aan een boom bij een gezellige picknick of boven de jacuzzi voor een romantische en sfeervolle avond.

De Flowerpowersol beschermt je tegen de zon

Een krachtige parasol met een lief bloemetjespatroon, onmisbaar in elke tuin! Door de enorme oppervlakte van de Flowerpowersol biedt hij voldoende schaduw voor het hele gezin. Lekker genieten van een fris briesje op een hete zomerdag. Ook op een triestige regendag beschermt hij je. Waterdicht en weerbestendig, verkoelend en beschermend, de Flowerpowersol is je beste vriend voor de komende maanden!

Edison The Petit: het kleine broertje van Edison the Grand

Deze lieve, draadloze en handige Edison Petit is een eerbetoon aan de traditionele kamerlamp. Uitermate geschikt als leeslampje, praktisch bij een picknick in de avond of op de camping. Urenlange verlichting en nog eens gemakkelijk om mee te nemen! Een echte must have voor de nakende lente- en zomerdagen.

04/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Immo Antwerpen | Investeren in studentenkamers
Volgende artikel
Lente in je slaapkamer!