Interieur - Design

Ethan Allen | 1ste Europees Design Center in Brussel

Het allereerste Europese Design Center van Ethan Allen opende zopas de deuren op de Zavel in Brussel. In een prestigieus herenhuis herbergt het Amerikaanse merk haar schitterende collectie. Ethan Allen weet ons te verleiden, met een unieke service en persoonlijke stijl!

Ethan Allen, betaalbare luxe

Ethan Allen is een Amerikaans merk met wereldse invloeden. Het bedrijf heeft reeds 80 jaar ervaring in het maken van kwaliteitsmeubelen en stelt alles in het werk om deze perfectie te behouden. Met meer dan 300 Design Centers, biedt Ethan Allen zijn klanten een buitengewoon vakmanschap, kwaliteit, stijl en een persoonlijke service. Bovendien is dit luxemerk betaalbaar!

Een merk, vijf levensstijlen

Het designhuis heeft klassieke producten in haar gamma, maar ook hedendaags design, romantische meubels en vintage stijl. Leuk is ook dat de winkel een unieke en customized service biedt. De designers van Ethan Allen zijn getalenteerde professionals die de klanten van A tot Z bijstaan. Ze knopen unieke relaties aan met de klanten, waardoor Ethan Allen door de jaren heen heel wat trouwe klanten heeft verworven.

De vijf ‘Signatures Lifestyles’ of levensstijlen van Ethan Allen – Modern, Vintage, Romantisch, Avontuurlijk en Elegant – hebben als doel om een echte en persoonlijke stijl in de woningen te leggen. Elke stijl is verschillend en kan zich aanpassen aan elk individu.

De klanten die zin hebben om meer inzicht te krijgen in hun eigen stijl, kunnen zich naar de website of de winkel begeven om een kleine quiz te doen. Ze kunnen vervolgens ontdekken hoe ze hun persoonlijkheid in hun interieur kunnen leggen… en hoe ze hun interieur aanpassen aan hun budget.

Eerste Europees Design Center!

Ethan Allen wil betaalbare luxe naar Europa brengen. Het bedrijf zit al 80 jaar in de V.S., en wil nu ook een eerste flagship store openen in Brussel, de internationale hoofdstad van Europa. In de prachtige Zavel wijk startte Ethan Allen zijn eerste winkel met interieur design, het begin van een Europees avontuur…

 

13/12/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een kerstboom versieren voor gezellige feestdagen
Volgende artikel
De eindejaarsfeesten: typisch Belgische gewoontes