Interieur - Design

Eetbaar meubilair – Design Meubels

Designers en ontwerpers halen vaak inspiratie uit hun omgeving. Zo gebeurt het dat ze voor het ontwerp van hun design meubels geïnspireerd raken door eten. Logisch, want iedereen eet (normaal) dagelijks…

Jellio: kinderlijk plezier

Jellio is een voorbeeld van een ontwerpersduo dat geïnspireerd raakte door eten. Jellio combineert kinderlijk plezier, zoals snoepgoed, met interieur design. De baseline van Mario Marsicano & Chris Lenox: “We make things that make you smile!” Dat spreekt voor zich, maar geloof je ons niet? Kijk dan zelf:

Dirk Wynants: meubilair van bij ons

Vlaams meubelmaker en -ontwerper, zoon van een meubelmaker en oprichter van Extremis. Dirk Wynants ontwerpt buitenmeubilair. Ook hij liet zich inspireren door eten, namelijk donuts! Zijn ‘DoNuts’ is een tafel-zit-meubel dat gemakkelijk te gebruiken is als zitbank of als tuintafel. Super aantrekkelijk voor de kinderen en enorm handig te verplaatsen. De ‘DoNuts’ sleep je zo overal heen!

Food Furniture – Eetbaar meubilair

Natuurlijk is het gemakkelijk om eten als inspiratiebron te gebruiken. Er bestaan dan ook massa’s voorbeelden van grappig en leuk eetbaar meubilair. Van kussens tot beddings, van slaapzakken tot zetels en zelfs volledige bedden. Hieronder nog enkele toffe en geestige voorbeelden!

01/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Het elektronische deurslot: geen sleutels meer nodig!
Volgende artikel
Woningen Blavier op BATIBOUW 2013 – Persoonlijk advies & Optimismecheques!