Interieur - Design

Designkalender: de wereldberoemde Stendig kalender

Blik alvast vooruit naar 2014 met de nieuwe Stendig kalender. De designkalender van het Amerikaanse Stendig is een onmisbaar element in het interieur van iedere designkenner!

Razend populaire designkalender

In 1966 ontwierp de Italiaan Massimo Vignelli deze bijzondere kalender voor het Amerikaanse Stendig. In datzelfde jaar werd de kalender opgenomen in de collectie van de Museum of Modern Art in New York. Na 46 jaar is het ontwerp uit de jaren zestig nog steeds een voorbeeld in modern grafisch ontwerp. De kalender is razend populair onder architecten, ontwerpers, stylisten en designliefhebbers.

Dé Stendig Kalender

Deze designkalender vormt een opvallend element in je interieur. Niet alleen door zijn afmetingen van 91.5 cm bij 122 cm, maar ook door de afwisseling tussen een witte achtergrond met zwarte cijfers en een zwarte achtergrond met witte cijfers. De reusachtige cijfers zijn ontworpen in de Helvetica typografie.

Deze Stendig designkalender bestellen?

Is de maand om? Dan kan je deze reusachtige kalendervellen hergebruiken voor creatieve toepassingen. Zo kan je het recycleren tot inktpapier of leuker: gebruiken om cadeautjes in te pakken! Wil jij deze designkalender van Massimo Vignelli in huis? Dan kan je de Stendig kalender voor 2014 bestellen via de webshop van Kleuroptafel.com voor €62.50 of hem proberen te bemachtigen via Stendigcalender.com.

13/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Dubbel zoveel boetes voor overtredingen energiezuinig bouwen
Volgende artikel
Zelf grasmatten leggen: Tips & tricks