Interieur - Design

Design wedstrijd: Stadsmeubel 2012

Dit jaar is de stad Turnhout cultuurstad van Vlaanderen. Het is nu precies 800 jaar geleden dat Turnhout stadrechten kreeg. In 2012 zal het daarom in Turnhout en omgeving gonzen van culturele activiteiten. Ook design komt aan bod, want in het kader van het Festival van de Creativiteit organiseert Master Meubel de Stadsmeubel design wedstrijd.

De Stadsmeubel design wedstrijd

De wedstrijd omvat het ontwerpen van een multifunctioneel zitmeubel voor de stad Turnhout. Deelnemers worden gevraagd een stadsbank te ontwerpen die wat origineler mag zijn dan de conventionele bank, maar bijdraagt een meer aangename publieke ruimte.

De drie beste ontwerpen ontvangen een prijs. Het winnende ontwerp zal gerealiseerd worden en zal een plaatsje krijgen op het nieuwe plein op de Warande Site.

Giulio Cappellini

Ook de Milanese architect Giulo Cappellini zal aanwezig zijn als jurylid tijdens de finale op 8 november 2012. Hij is oprichter van het merk Cappellini en werd in de jaren 70 bekend met zijn vernieuwende en speelse ontwerpen.

Ben je ouder dan 18? Waag dan je kans! De wedstrijd loopt van 1 april 2012 tot 11 november 2012. Inschrijven kan tot en met 30 april 2012. Meer info vind je op www.stadsmeubel2012.be.

 

 

22/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tuin trends 2012: de nieuwe materialen
Volgende artikel
De zonnedouche ‘Sunshower Deluxe Health’