Interieur - Design

6 leuke webshops voor meubels en woonaccessoires

Hoewel wij bij ‘Inspirerend Wonen’ nog altijd fan zijn van ‘bakstenen winkels’ – en het liefst van die kleine, authentieke winkeltjes ergens in een smal straatje in Gent of Mechelen – vinden wij ook veel toffe spulletjes op het internet. Wie op zoek is naar hippe woonaccessoires, kan bijvoorbeeld terecht bij deze webshops.

Buiten de Lijntjes

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje? Of wil je jezelf verblijden met leuke accessoires voor je huis of je kantoor? Dan ben je aan het juiste adres bij deze uitgebreide webwinkel. Buiten de Lijntjes biedt allerlei originele spulletjes aan om je huis mee op te fleuren, maar ook schrijfwaren, posters en zoveel meer.

Webshop-buiten-de-lijntjes

Webshops met Scandinavisch design

Webshop De Huiswinkel specialiseert zich in meubels en accessoires voor Scandinavische interieurs. Ook de Finnish Design Shop gaat die toer op. Hier vind je design-klassiekers als Hay, Ferm Living, Marimekko, Artek … en een heleboel minder bekende merken. Laat je verrassen!

Snoerboer

De Nederlandse webwinkel Snoerboer is zo … wel, Nederlands. In deze webshop met haar typisch Hollandse naam vind je werkelijk alles je interieur uit te rusten met hippe en retro lampen. Snoeren, uiteraard, maar evengoed gloeilampen, spaarlampen en ledverlichting, fittingen, kapjes, dimmers, stekkerdozen en verlichtingsarmaturen. Hier kan je dus niet alleen terecht als je het minimalistische peertje boven de keukentafel van zo’n hip strijkijzersnoer wil voorzien, maar ook voor je andere designprojectjes.

Webshops-snoerboer

Tutze.nl

Alsof dat nog niet genoeg is, is er voor hipsters en hipsterinnen ook Tutze.nl, een webshop waar je werkelijk alles vindt om je interieur stijlvol en trendy te maken.

Houden van Fab

Fab is de grootste online designwinkel ter wereld. Deze Amerikaanse webwinkel verscheept alle spulletjes waar je van droomt, van unieke koffiebekers tot, jawel, een kussen in de vorm van een haai.

Tip: Ontdek nog meer leuke webshops voor deco, interieur en meubels!

 

26/12/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wat zijn modulaire vinylvloeren? Een woordje uitleg
Volgende artikel
Badkamerradiator: maak komaf met de kille herfsttemperaturen!