Interieur - Design

Design Vlaanderen voor Vlaamse designers

In onze rubriek over design ontwerpers hebben we het vaak over buitenlandse designers en hun opvallende design meubels. Er zijn echter ook tal van Vlaamse designers, die enkele opvallende design meubelen wisten te ontwikkelen. Design Vlaanderen, onderdeel van het Agentschap Ondernemen, is een organisatie die Vlaamse designers samenbrengt en die design promoot.

Enkele Vlaamse designers

Design Vlaanderen brengt een aantal Vlaamse designers samen, die stuk voor stuk enkele pareltjes van meubelen wisten te ontwerpen. Opvallend zijn bijvoorbeeld de design zetels van Studio Segers, de design stoelen van Gerd Couckhuyt en de decoratie van Reinhilde Van Grieken. In de design meubels van deze designers vind je werkelijk alle soorten meubelen, van zetels tot decoratie tot tafels. Alles samen zorgen de designers voor een gevarieerd aanbod aan designmeubels van Belgische topkwaliteit.

Design Vlaanderen stimuleert design in ondernemingen

Design Vlaanderen is een organisatie die meer doet dan het ondersteunen van Vlaamse designers alleen. Het is ook een organisatie die design in ondernemingen wil stimuleren. Design staat immers voor kwaliteit, voor innovatie en voor groei. Design Vlaanderen stimuleert bedrijven om design in hun bedrijfscultuur te implementeren, door workshops te geven, door tentoonstellingen te geven, en door lezingen te geven. Design Vlaanderen wil op die manier Vlaanderen ook als design regio op de kaart zetten.

De designers van Design Vlaanderen hebben enkele mooie design meubelen ontwikkeld. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

18/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De woonverzekering: verschillende soorten dekkingen
Volgende artikel
Wellness badkamer: kleuradvies