Interieur - Design

Design kapstokken voor jouw inkomhal…

De interieurdecoratie in de inkomhal van een huis wordt al eens over het hoofd gezien. Maar wat als je er nu eens een origineel interieuraccent zou leggen, bijvoorbeeld met een design kapstok? Inspirerend Wonen stelt jou haar collectie design kapstokken voor, om de inkomhal van jouw huis te restylen…

Sparrow Hook design kapstokken van Qualy Design

Breng de natuur in jouw interieur met de Sparrow Hook kapstok van Qualy Design. Dit jonge en innovatieve merk combineert poëzie en originaliteit in haar trendy accessoires.

 

De Screw Collection van Qualy Design

Van schroef naar kapstok? Qualy Design toont ons op een inventieve manier hoe je een alledaags gebruiksobject in design kan omtoveren! Deze wandkapstokken gemaakt uit XXL schroeven hebben een industriële look. Ze zijn misschien wel minder romantisch dan de vogeltjes, maar je kan er op een minstens even originele manier uw jas aan ophangen.

 

De Freestanding Coat van Tom Dixon

We blijven nog even in de industriële stijl met de Freestanding coat van Tom Dixon. Deze originele kapstok is gemaakt uit geplooide buizen uit verchroomd staal. Op het eerste zicht lijkt de kapstok wel op een skyline met wolkenkrabbers.

De Dots van Muuto

Inspirerend Wonen heeft al eerder gesproken over de design Dots van Muuto. Deze kapstok bestaat uit een verzameling originele en creatieve houten haken.

Cloth Rack van Eno Studio

De Cloth Rack is ontworpen door de Italiaanse designer Donata Parucci voor Eno Studio. Deze atypische kapstok bestaat uit vier lederen balletjes, die op verschillende hoogtes hangen, zodat kleine en grote mensen zonder problemen hun jas kunnen weghangen. Deze functionele kapstop is bovendien veelkleurig.

Tout seul van Vincent Olm

En zo komen we bij de « Tout seul » kapstok, van de Belgische designer Vincent Olm. Deze staande kapstok is eigenlijk een eenvoudige stok uit massief eikenhout waarop je mantels en hoeden kan hangen. De eenvoudige vormgeving doet heel natuurlijk aan. Je kan de houten kapstok op zijn voetsteun plaatsen of gewoon in de hoek van een kamer zetten.

Twiggy van Habitat

We blijven bij het massief eikenhout en gaan naar de Twiggy kapstok, die net als de “Tout seul” een natuurlijke uitstraling aan uw inrichting geeft. Deze ongebruikelijke maar praktische kapstok is ontworpen door Naoke Kanehira voor Habitat.

Talking heads van Eno

Speelser en kleurrijker zijn de Talking Heads, geïnspireerd op schaakpionnen. Deze kleerhangers werden getekend door de designer Sébastien Bergne voor Eno Studio. Dit sterk staaltje kapstokken design is verkrijgbaar in een set van vier pins uit massief beukenhout.

21/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Makkelijk bestanden delen? Ga voor een NAS server thuis!
Volgende artikel
Duurzaam bouwen: oriëntatie en energieprestatie woning