Interieur - Design

De woonkamer inrichten met de nieuwe Habitat design zetels!

Habitat staat garant voor meubelen die kwaliteit met stijl en betaalbare prijzen combineren. Op zoek naar een geschikte zetel om jouw woonkamer in te richten? Kijk dan zeker eens naar de design zetels in de online catalogus Habitat zitmeubelen.

Habitat, het verhaal

Habitat werd in 1964 gesticht door de Engelsman Terence Conran, die eigentijds design toegankelijk wilde maken voor jongen en moderne mensen aan democratische prijzen. Het concept sloeg aan en Habitat werd een nieuw soort lifestyle. Dat is het bijna vijftig jaar later nog steeds.

Van Ikea tot Habitat design zetels

Habitat wordt regelmatig vergeleken met Ikea: de winkel biedt gelijkaardige producten aan – modern, kleurrijk en voor elk wat wils – maar dan duurder. De Engelse winkelketen mikt niet meteen op nestverlaters. Voor een zetel moet je al gauw op zo’n 2.000 euro rekenen, maar de design zetels van Habitat zijn dan ook de moeite waard.

Zetel kopen

Op zoek naar een design sofa, een hoekzetel, een lederen salon, chesterfield zetel, moderne zetels of landelijke zetels? Bij Habitat vind je ongetwijfeld je gading! Je vindt er lederen zetels, maar ook zitbanken uit zacht fluweel, je kan er met andere woorden sofa’s in alle maten, kleuren en stijlen op de kop tikken.

16/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Energiebesparende maatregelen voor de badkamer
Volgende artikel
Brussel geeft groene premie voor klimplant aan voorgevel