Interieur - Design

De voordelen van muurstickers: 4 redenen om voor stickers te kiezen

kinderkamer met muursticker (wolkjes die regenen)

Je muren en wanden in huis wat opfleuren zonder tijd en moeite te moeten steken in behangwerken? Kies dan voor gemakkelijke decoraties aan de muur, zoals voor de muurstickers van Drukland! Jij kleeft de stickers simpelweg op je wanden en klaar is kees. Meer voordelen ontdekken? Lees dan snel verder!

1. Je interieur is één mooi geheel

Het grote voordeel van een muursticker van Drukland? Dat het interieur dankzij die sticker(s) een samenhangend geheel is. Heeft je gekozen afbeelding bijvoorbeeld een lege achtergrond, dan wordt die doorzichtig gemaakt. Daardoor lopen de afbeelding en de muur vloeiend in elkaar over. Geen dikke wanden zoals bij een schilderij dus, maar één mooi geheel.

paardenbloem waar deeltjes van wegwaaien als sticker op de muur
Een afbeelding zonder achtergrond? Dan wordt die doorzichtig gemaakt, zodat de sticker een mooi geheel vormt met de muur. Foto van Pinterest

2. Je ontwerpt je eigen muurstickers

Natuurlijk bestaan er standaard muurstickers die je huis meer sfeer geven. Maar je kunt er ook zelf ontwerpen! De grootte, kleuren, figuurtjes … je kiest het allemaal zelf. Je laat je creativiteit de vrije loop en laat je idee omzetten in een daadwerkelijke sticker. Leuk toch, je eigen ontwerp in je woonkamer?!

muurstickers in vorm van allerlei dieren op kinderkamer
Ook de kinderkamer maken muurstickers extra vrolijk! Foto op Pinterest

3. Je grote muur is gemakkelijk gedecoreerd

Heb je een grote muur die zonder decoratie nogal kaal is? Dan zijn muurstickers de ideale oplossing om de wand wat op te vrolijken. Een schilderij is hier een veel lastigere optie. Je hebt ofwel erg grote (en dus dure!) schilderijen nodig, ofwel een serie kleine schilderijen die bij elkaar moeten passen. En die bij elkaar zoeken is een heel werk. Ga daarom dus voor een of meerdere muurstickers. Die vullen je wand sneller en mooier op, zeker als die wand extra groot is.

grote muursticker van wereldkaart
Een extra grote muursticker? Perfect mogelijk! Foto op Pinterest

4. Je kiest voor de voordelige optie

En het goede nieuws: de prijs van muurstickers valt heel goed mee! Zorg er wel voor dat je voor een betrouwbare drukker kiest die scherpe prijzen hanteert. Dan kom je veel goedkoper uit dan wanneer je je wand volhangt met schilderijen.

Wat vind jij van die leuke muurstickers?

sweet dreams quote boven bed
Hmmmm heerlijk wegdromen! Foto op Pinterest
17/09/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
5 glazen binnendeuren om je interieur net dat tikkeltje extra te geven
Volgende artikel
Vloerbedekking: in vier stappen naar het perfecte vloerkleed