Interieur - Design

De elegante Herman Miller bureaustoelen

De meubel en bureaumateriaal producent Herman Miller is gekend voor zijn innovatieve commerciële aanpak en sociaal engagement. Het design label biedt al jarenlang uitzonderlijke producten aan!

Het bedrijf Herman Miller

De alombekende fabriek van meubelen en bureaumeubelen Herman Miller werd opgericht in 1923 en is gekend voor haar emblematische design ontwerpen. In de jaren 50 trok het bedrijf over de grenzen van Amerika heen en vandaag heeft Herman Miller fabrieken, distributiecentra, verkoopspunten en showrooms in alle delen van de wereld.

Sommigen van de grootste designers van de twintigste eeuw zoals Charles Eames en Ray Eames, Isamu Noguchi en Alvas Aalto hebben producten ontworpen voor Herman Miller.

Het bedrijf Herman Miller is dan ook herhaaldelijk in de prijzen gevallen. Daarnaast is het ook bekend voor haar vernieuwende commerciële aanpak en sociaal engagement.

In 2011 kreeg Herman Miller de hoogste notatie van de Stichting Human Rights Campaign in de Corporate Equality Index. Het bedrijf werd door het magazine ‘Fortune’ ook uitgeroepen tot de producent van bureaumeubilair met het grootste aanzien.

De bureaustoelen van Herman Miller

Kijk even naar onze selectie Herman Miller stoelen en laat je inspireren voor jouw interieurinrichting…

 

19/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Hoe besparen tijdens een bouwproject?
Volgende artikel
Easy Rider, vernieuwende bureaustoel