Interieur - Design

De coolste gadgets voor mannen in 2014

Mannen houden van gadgets. Daar valt zelfs niet over te discussiëren. We zijn altijd vol bewondering voor de laatste nieuwe technologische snufjes en gedragen ons als grote kinderen wanneer we zo’n hebbeding in handen krijgen. Hieronder zetten we onze favoriete nieuwe gadgets voor mannen op een rijtje.

LG Lifeband Touch

Tijdens een stevige workout toegang hebben tot al je fitnessdata? Dankzij de Lifeband Touch van LG is het perfect mogelijk. Gewoon even op de knop duwen of met je pols schudden om de Activity Tracker te activeren en je leest zo je tijd, snelheid en calorieën af. Dankzij het speciaal ontworpen temposcherm lees je zelfs je hartslag in real-time af en bovendien kan je de Lifeband Touch aansluiten op je smartphone om meldingen te ontvangen of muziek af te spelen. Als je op zoek bent naar wearable technologie voor tijdens sporten, hoef je alvast niet verder te zoeken.

Nest Learning Thermostat

Wat krijg je als de makers van de originele iPod hun verbeelding loslaten op de onsexy thermostaat? De Nest Learning Thermostat! Dit strak ontworpen en slimme toestel registreert wanneer je de temperatuur wijzigt en schakelt automatisch over naar ‘spaarstand’ als je je huis verlaat. Dankzij verbinding met Wifi kan je de Nest thermostaat via de Nest Mobile app besturen vanop je computer, tablet of smartphone. Handig!

Biolite Campstove

Het vuur brandend houden, dat doe je met de Biolite Campstove. Dit compacte gadget maakt gebruik van een thermo-elektrische generator om de hitte van je kampvuur om te zetten in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt dan deels gebruikt om je kampvuur aan te wakkeren en deels om je gsm of LED zaklamp op te laden. De Biolite Campstove verbrandt twijgjes, dennenappels of pellets en kan achteraf compact worden opgevouwen.

Sphero Robotic Gaming System

Op zoek naar een coole gadget met mooie kleurtjes? Dan is het Sphero Gaming System vast en zeker het overwegen waard! De radiogestuurde bal gehoorzaamt al je bevelen. Hoe het werkt? Sphero bestaat uit een gyroscoop (voor evenwicht) en een accelerometer (voor besturing), waardoor je het oplichtende en zwevende gadget met uiterste precisie bestuurt vanop je smartphone. Je kan de virtuele controls gebruiken voor offscreen spelletjes of je kan hem gebruiken als controller voor onscreen games.

Niet getreurd dames, ook voor jullie hebben we een coole selectie klaar.

06/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een huis bouwen met 3D-printing? Het kan!
Volgende artikel
Hou je het graag droog? Kies de juiste dakbedekking!