Interieur - Design

Column van Annelies: design gadgets gezocht!

Inspirerend Wonen redactrice Annelies gaat haar eigen huis renoveren. In deze leuke column vertelt ze jou de komende weken over haar spannendste verbouwingsavonturen en geeft ze tips en tricks voor een vlotte woningrenovatie! Nu Annelies haar nieuwe woonst tot “’t Spuitgat” heeft omgedoopt, gaat ze op zoek naar coole design gadgets in het thema van de walvis

Ik verhuis over enkele maanden naar mijn nieuwe stek in de Walvisstraat, waardoor mijn lief onze woonst prompt uitroept tot ‘’t Spuitgat’. Onstuimige interieurgoeroe als ik ben, begin ik meteen een verzameling aan te leggen met de coolste design gadgets ter wereld, allemaal in het teken van de walvis. Ik trotseer de diepste oceanen en bevaar wilde kusten… en mijn vangst is groot!

Kom binnen!

Nadat ik onze voordeur – met walvisklink – achter me toetrek, ligt een paar warme pantoffels – met walvismotief – op me te wachten. Als fervente copywriter begeef ik me meteen naar de werkruimte, waar mijn boeken netjes staan gerangschikt in de boekenkast – in de vorm van een walvis – en mijn walvis pennenpotten, nietjesmachine, dito plakbandhouder op de bureautafel pronken.

 

Design gadgets voor de badkamer

Tijd voor ontspanning! Ik vlij me neer in een ruim design ligbad – toevallig in de vorm van een walvis, afgewerkt met spuitgat en al. Maar ook de douche is uitgerust met een antislipmat – heb je die walvisprint gezien? – en een douchegordijn afgewerkt met kleine walvishaakjes. Mijn weelderige haardos kam ik voortaan enkel nog met een walviskam terwijl onze tandenborstels in een walvispotje worden opgeborgen.

 

Leuke gadgets voor de keuken

Kom je bij ons op de high tea? Dan sieren een walvis botervlootje, een walvis melkkannetje, een walvis suikerpotje en walviskoekjes de tafel. Zelfs de typische sandwiches kregen de vorm van een walvis en snijden we elegant met een walvismes. Of wil je gewoon een glas water? Ohlalala, het wordt geserveerd in een walvisglas. Maar de echte eyecatcher van de keuken is een luxueuse design expressomachine – in walvisvorm!

 

Coole gadgets voor het salon

Ook de interieur decoratie in het salon heeft soms iets weg van een aquarium. Heb je die walvis kussentjes, walvis muursticker en houten walvisjes gezien? Dat mooie fluwelen zeteltje met walvisstaart is het pronkstuk van het salon. En, wat zeker niet mag ontbreken, is een glazen design visbokaal, toch niet in de vorm van een walvis zeker!?!

 

Een ding is zeker, hier gaan we ons als een vis in het water voelen!

 

Warme groeten,

Annelies

 

24/01/2013

Vragen en opmerkingen

M
Michel

Annelies,

Waar kan je al die leuke walvis gadgets kopen?

Bedankt,

Michel

    A
    Annelies

    Goede vraag, Michel. Daarvoor moet je de webshops met design gadgets eens afsurfen… Op onze pagina met webshops staat al een hele lijst…

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
FriFri Friteuse!
Volgende artikel
Alpes, kwaliteitsvolle keukenmeubels