Interieur - Design

Cocoon 2012 | Pure, het servies van Pascale Naessens

Pascale Naessens zorgt niet alleen voor spektakel op Cocoon 2012 met haar smaakvolle show cooking, ze stelt hier ook haar eerste servieslijn voor. En die viel meteen in de smaak bij de iWonen redactie!

We zijn niet alleen in de ban van de pure keuken van Pascale Naessens, ook haar pure servieslijn kan ons bekoren!

Serax collectie

Het ‘Pure’ servies van de vrouw van Paul Jambers maakt deel uit van de Serax collectie, een merk dat voor vernieuwend en betaalbaar design staat. Om innovatie en creativiteit te stimuleren, werkt Serax samen met toonaangevende designers. “We hebben twee verschillende lijnen. Enerzijds is er Serax maison d’être, dat is iets klassieker. Anderzijds staat Serax Collections voor strakker design. Roos Van De Velde heeft schelpvormige, witte borden met grillige vormen voor deze lijn ontworpen. Ze zien er misschien heel fijn uit, maar het zijn wel de stevigste borden uit de collectie omdat er beenderen van dieren in verwerk zijn. Daarnaast werken we ook vaak samen met bekende chef-koks, we hebben bijvoorbeeld collecties uitgebracht voor Pieter Stockmans en Peter Goossens. Zo kreeg ook Pascale Naessens de kans om haar eerste servieslijn te ontwerpen”, aldus de jongste telg van de Van den Bossche familie.

‘Pure’ servies, een ontwerp van Pascale Naessens

De ‘Pure’ lijn bestaat uit borden en kommetjes gemaakt van mooie keramiek, met organische vormen en warme kleuren. “Naessens wilde een schelpvormige structuur in de borden leggen, het servies wordt dan ook veel gebruikt om visproducten te serveren.” En goed nieuws: dit moois kan je aanschaffen tegen betaalbare prijzen!

 

26/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Alles over de onroerende voorheffing
Volgende artikel
De gouden interieurtips van Filip Deslee