Interieur - Design

Bureau in woonkamer inrichten

Heel wat mensen hebben een kantoorjob, waar ze minstens acht uur per dag voor de computer zitten. Een goede bureaustoel is daarom een absolute must! Nu ook thuiswerken steeds populairder wordt in België, wordt het ook almaar belangrijker om thuis een kwalitatieve bureaustoel te plaatsen. iWonen ging op zoek…

De perfecte bureaustoel?

De perfecte bureaustoel is voor iedereen anders. Sommigen zijn op zoek naar een ergonomische bureaustoel, anderen hechten veel belang aan een design bureaustoel die mooi in het interieur past. Sommige mensen werken graag in een grote directiestoel, anderen zijn met een goedkope bureaustoel tevreden. Het komt er dus op aan om een bureaustoel te kiezen die bij jou past. Voor een kwalitatieve bureaustoel betaal je over het algemeen wat meer, maar deze stoelen hebben dan ook verstelbare onderdelen zodat je de stoel aan jou lichaam kan aanpassen.

Bureau in woonkamer

De computer heeft de afgelopen twintig jaar een centrale plaats in ons dagelijks leven ingenomen. Resultaat? De bureaustoel is samen met de computer van de bureauruimte naar de woonkamer verhuisd. Aan het interieur van de woonkamer worden echt andere eisen gesteld, waardoor de uitdaging ook groter wordt om een geschikte bureaustoel te vinden die perfect in het interieur past.

Let daarom op de bekleding van de stoel. Kies voor stoffen en kleuren die ook in de binnenhuisinrichting terugkomen. Een massieve managersstoel is meestal te zwaar in de woonkamer, maar een lichte en moderne bureaustoel met een lederen bekleding en verchroomd metaal komt perfect tot zijn recht in een modern interieur. Je kan er zelfs voor kiezen om deze stoelen ook rond de eettafel te plaatsen!

Heb je een houten vloer? Let er ook op dat de wieltjes de vloer niet beschadigen. Een tapijt kan een oplossing bieden…

Inspirerende voorbeelden…

 

10/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Betonnen trappen: modern en functioneel
Volgende artikel
Wat waren de gemiddelde vastgoedprijzen 2012