Interieur - Design

Crisistafel van Piet Hein Eek: betaalbaar design

Crisis! Als u dacht dat u niet meer kan investeren in designmeubilair, dan heeft u het mis. De Nederlander Piet Hein Eek heeft voor de gelegenheid een crisistafel ontworpen, zodat u nog steeds design in huis kan halen, voor een betaalbare prijs.

Piet Hein Eek

De Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek (°1967) studeerde in 1990 af aan de Design Academy in Eindhoven met een kast van sloophout. Sindsdien blijft hij geïnspireerd door eenvoudige materialen en een sobere vormgeving. Zijn afvalproject was een schot in de roos. Vandaag de dag werkt hij in zijn 10.000m2 grote fabriekshallen op een industrieterrein in Eindhoven. Deze voormalige Philipsfabriek herbergt zijn atelier, een showroom en een restaurant ook een winkel.

Lang leve de economische crisis

Ook ten tijde van economische crisis willen mensen hun huis mooi en gezellig inrichten en een plek creëeren waar ze zich thuis voelen. Om de mensen die lijden onder de crisis een hart onder de riem te steken, ontwierp Piet Hein Eek een speciale crisistafel. Deze designtafel past volledig in zijn filosofie van eenvoudige en sobere vormgeving. Deze design eettafel is 240 x 90 x 77 cm groot en verkrijgbaar in plaatmateriaal. Voor 985 euro haalt u al een standaard crisistafel in huis, de designtafel gespoten in grijs, wit, bruinzwart of rood krijgt u vanaf 1143 euro. Betaalbaar design dus. Indien u bijhorende stoelen zoekt, geen nood, ook daar werd voor gezorgd door Piet Hein Eek. Wij zijn alvast fan!

02/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Design boekenkasten: porn for booklovers!
Volgende artikel
Wat is een waterpomp?