Interieur - Design

Back to school: richt je werkplek in met deze toffe bureauaccessoires!

pennen opberger

De zomervakantie is helaas voorbij… je weet wat dat betekent! Dagelijks de schoolboeken induiken. Met deze bureauaccessoires, maak je er een toffe werkplek van!

  • Stap 1 is natuurlijk het uitzoeken van een leuk bureaumeubel. Kies voor een exemplaar met genoeg opslagruimte. Liefst met deurtjes, zodat je je rommel niet in het zicht blijft ligger.
  • Om al je schoolwerk georganiseerd te krijgen, werk je best met een dagplanner. Op een memobord kan je al je taken kwijt in een handig overzicht. Opdrachten te laat indienen? Zal dus niet meer gebeuren!
  • Vaak is het al donker wanneer je achter je bureau kruipt. Om je ogen te sparen, kan je best investeren in een degelijke bureaulamp, zoals dit toffe, moderne exemplaar.
  • Meer orde op je bureau? Zorg er dan ook voor dat je genoeg plaats hebt om je bureauaccessoires en schoolboeken op te bergen, zoals in dit handig koperen tijdschriftrek. Ook je schrijfgerei dient netjes opgeborgen te worden. Geen saaie pennenhouder, maar wat dacht je van deze potloodverslindende krokodil?
  • En dan zijn er nog de final touches. Personaliseer je werkplek met fotokaders, plantjes of een letterbord waarvan je dagelijks de boodschap kan wijzigen.
bureauaccessoires

1. Neutraal bureaumeubel van Woonexpress voor €129

3. Elegante, witte bureaulamp van DMlights voor €50.96

2. Grijs memoboard van vtwonen voor €19.95

4. Koper tijdschriftenrek van Made voor €22

5. Kleurrijke potloodhouder van Etsy voor €28

6. Wit letterbord met zwarte letters van vtwonen voor €27

01/09/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een jaren 30 woonkamer inrichten ? Dit zijn de must-have vintagespullen
Volgende artikel
Eerste huis kopen? Met deze do’s-and-don’ts kan het niet misgaan