Interieur - Design

12 fantastische woonaccessoires die iedereen in huis wilt!

Af en toe botsen we op accessoires voor het huis die zo indrukwekkend zijn dat we spontaan op zoek gaan naar de ‘bestel nu’-knop. Ook vandaag pakken we weer uit met enkele woonaccessoires die van ieder huis een droomwoning maken!

Alles-uit-deurklink

Deze slimme deurklink schakelt alle energie en gas uit als je het huis verlaat. Zo hoef je je nooit nog zorgen te maken of de oven of het strijkijzer nog aanstaat. Bovendien bespaar je zo tientallen tot zelfs honderden euro’s op jaarbasis!

Een rond raam in je slaapkamer

Bijna alle ramen zijn vierkant of rechthoekig. Een rond raam spreekt dan ook tot de verbeelding en waar beter om een rond raam te plaatsen dan in je slaapkamer. Als dat raam dan ook nog eens open kan, is het plaatje compleet!

Eternity bed

Het Eternity bed is perfect voor die luie (zon)dagen! Lekker lang in bed blijven liggen, een heus kussengevecht, een movie marathon, … Dit superkingsize bed is letterlijk een droom voor iedere slaapkamer!

Uitschuifbaar balkon

Geen tuin maar toch genieten van het buitenleven? Maak kennis met het uitschuifbare balkon! Het Bloomframe is een raam dat door middel van scharnieren opengeklapt kan worden tot een balkon.

Het ideale opbergmeubel

Kleine mensen zullen het probleem ongetwijfeld kennen: je hebt een opbergrek waar alles netjes in gaat maar waar je eigenlijk niet aan de bovenste rijen kan. Dus weer die ladder op… Met dit opbergmeubel is dat verleden tijd! Ieder niveau kan uitgetrokken worden zodat het meubel een trap vormt waarmee je makkelijk tot aan het bovenste schuifje kan!

Een badkamer voor de honden

Dit is eentje voor de hondenvrienden onder ons. De hondenbadkamer voorkomt dat je na elke wandeling je hele huis opnieuw moet kuisen. Voorzien een stukje in de garage, in het tuinhuis of de veranda zodat je de poten van je honden eerst kan kuisen vooraleer je ze terug in huis laat.

Een schommel boven je binnenzwembad

Wie genoeg geld heeft om zo’n binnenzwembad te laten plaatsen, kan even goed ook investeren in een schommel boven zijn zwembad…

Een zwemvijver met trampoline

Binnen geen plaats? Dan biedt de tuin soelaas. Vergeet verwarmde zwembaden. Vergeet springplanken. Spring – letterlijk – uit de band en ga voor een zwemvijver met trampoline! Geen energieverbruik, geen chemische reinigingsmiddelen, wel 100% plezier!

Schommel in de woonkamer

Hoewel je de plannen voor je binnenzwembad misschien al opgeborgen hebt, is een indoor schommel wel nog mogelijk! In een ruime woonkamer met hoge plafonds is een schommel het perfecte speeltuig voor de kids. En misschien ook wel voor de ouderen.

De alles-in-één gootsteen

Dit ‘keukenaccessoire’ tilt het begrip gootsteen naar een volledig nieuw niveau. Naast een wasbak biedt de gootsteen ook ruimte voor een snijplank, vergiet en een druipbakje. Alle onderdelen zijn ook uitneembaar wat het des te handiger maakt!

Dubbeldekker garage

Grote gezinnen of gezinnen met echte autofreaks zullen jaloers zijn op deze garage – om nog maar te zwijgen van de wagens die erin staan. Met ruimte voor 6 Amerikaanse wagens en nog wat werkmateriaal aan de achterzijde is deze garage groter dan sommige appartementen…

Eindeloos stopcontact

Achter dit stopcontact zit in de muur een verlengdraad verstopt waardoor je tijdens het stofzuigen, strijken niet iedere de stekker van stopcontact hoeft te wisselen. Komt ongetwijfeld nog van pas voor andere zaken!

Als je 3 woonaccessoires zou mogen kiezen voor je eigen huis, welke zou jij dan nemen?

14/04/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wonen op 1,5m breedte – Keret House Warschau
Volgende artikel
De pure schoonheid van ronde ramen in je woning