Interieur

De zomer bekent kleur – Color blocking, ook in het interieur!

Alles kan tijdens de zomer! Weg met donkere en trieste kleuren, breng wat vrolijkheid in jouw interieurdecoratie! Laat jouw interieur over aan levendige kleuren en color blocking: zo creëer je een kleurrijke zomer!

De zomer van 2012 gaat resoluut voor vrolijkheid en opvallende kleuren, die maar al te vaak moeten onderdoen voor donkere tinten. Energie en een goed humeur krijgen deze zomer echter een bevoorrecht plaatsje in onze interieurdecoratie. De zomer van 2012 zal kleurrijk zijn!

Flashy kleuren combineren voor een gekleurde zomer

De trend van het ‘color blocking’ – het maken van kleurencombinaties met verschillende levendige en flashy kleuren – blijft hot deze zomer! Blauw, groen, geel, rood, roze, oranje… Deze kleuren blijven dit seizoen markant aanwezig omdat ze zoveel vrolijkheid en energie uitstralen.

Color blocking: neutrale en levendige interieur kleuren

Deze zomer spelen we met kleuren die ons opgewekt maken! Het blijft echter wel belangrijk om met basisvlakken in neutrale kleurtinten te werken, zodat de felle kleuren mooi tot hun recht komen en niet schreeuwerig worden. In het basispalet zijn gebroken wit en grijs de trendkleuren.

Alle interieuraccessoires mogen een zomerkleur krijgen. De eenvoudige combinatie van levendige, flashy en lichte kleuren met een neutrale basiskleur geven jouw interieur een vrolijke, trendy en zomerse uitstraling.

Kleuren kiezen?

 

06/06/2012

Vragen en opmerkingen

J
Jaap

Hi, mijn naam is Jaap Goslings en op zoek naar trendy interieur foto’s kom ik op jullie website terecht. Bij de kop kleuren kiezen staan 3 rijen van 3 foto’s. Ik ben geïnteresseerd de foto op de tweede rij geheel rechts te willen gebruiken in een catalogus met beperkt bereik. Is het u mogelijk mij te zeggen wie de fotograaf van deze foto is?

Ik zie uw reactie graag tegemoet, zou leuk zijn als ik die afbeelding mocht gebruiken want hij is erg mooi!

Hartelijk groet,

Jaap

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De leukste interieurboeken op een rijtje
Volgende artikel
Maak een wellnesscentrum van je badkamer!