Interieur

De leukste interieurboeken op een rijtje

Inspirerend Wonen is misschien al uitgegroeid tot jouw vaste inspiratiebron voor interieur inrichting, maar ook interieurboeken met knappe foto’s vormen een onuitputtelijke bron aan ideeën voor de inrichting van jouw woning. Vijf leuke, originele en vooral inspirerende interieurboeken op een rijtje…

Interieur & emoties

VT Wonen gaf Home is where the heart is uit van Ilse Crawford en Martyn Thompson. Dit boek is opgebouwd rond de centrale vraag: hoe kunnen we de inrichting van ons huis afstemmen op onze emotionele behoeften? Mooie teksten en beeldmateriaal zorgen voor een poëtische en filosofische benadering van wonen.

Landelijk wonen

In Wonen landelijke stijl bundelt Tinneke Vos de mooiste foto’s van 22 exclusieve en tijdloze projecten die de afgelopen twintig jaar aan bod kwamen in het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl. In dit boek vind je imposante kastelen, gerenoveerde hoeves, statige pakhuizen en gerestaureerde herenhuizen, maar ook nieuwbouwwoningen opgetrokken met respect voor het verleden. Een must voor iedereen die houdt van landelijk en klassiek wonen!

Interieurs van over heel de wereld

De kunst- en lifestyle uitgeverij Tasschen pakt uit met een nieuw boek, 100 Interiors around the World. 720 bladzijden lang word je meegenomen naar de honderd meest uitzonderlijke interieurs in zes continenten. Zo ben je meteen op de hoogte van de laatste hedendaagse interieurtrends, van minimalistisch landelijk wonen tot stedelijk eclecticisme!

Belgische architectuur

Uitgeverij 5voor12 toont in Buitengewoon Belgisch Bouwen: Puur Architectuur een selectie van vijftig eengezinswoningen in de Belgische architectuur, zowel nieuwbouw als renovatie. Geïnspireerde en inspirerende Belgische architecten ontwierpen woningen waarin de beleving centraal staat en het interieur harmonieus voortvloeit uit zijn drager. Dit is architectuur met allure, maar altijd leefbaar en volledig op maat van de bewoners.

Lofts

Lofts & Appartementen focust tenslotte op eigentijds en industrieel wonen. Licht en transparantie zijn troef in onze hedendaagse woningen en dat idee wordt in dit boek rijkelijk geïllustreerd.

06/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vastgoedprijzen: zijn de barometers geloofwaardig?
Volgende artikel
De zomer bekent kleur – Color blocking, ook in het interieur!