Interieur

Dé interieurtrend deze lente: de flamingo!

Dieren zijn weer helemaal terug als interieurtrend! De levensechte hertenkop heeft plaats gemaakt voor het gewei als decoratiestuk. Maar wil je helemaal hip en trendy zijn? Vliegende dieren zijn helemaal in! Enkele tips om je interieur om te toveren in een leuke beestenboel.

Flamingo

De flamingo als accessoire in de tuin kennen we al langer dan vandaag. Maar de roze elegantie wordt nu ook in je huis een heuse trend. Bye bye kitsch, de flamingo is weer helemaal terug. Je vindt hem op kussens, glazen, douchegordijnen en op het behang. Heb je het niet zo voor het roze? Dan is de toekan het kleurrijke alternatief! Laat ze maar vliegen!

Vlinders

Als je volledig de kaart van de kleur wilt trekken, zijn vlinders de perfecte oplossing. Decoreer een hele wand vol met vlinderkadertjes en je waant je in de tropen! Ook behangpapier met kleine en grote vlinders geven een ontzettend leuk kleureffect aan je muren.

Tip: Als je helemaal in wilt zijn, hang je een strook van 3D-vlindertjes op je witte muur! Heel subtiel maar oh zo mooi!

Uilen

De uil staat voor wijsheid en geluk: redenen te meer om hem in huis te halen als decoratie. We stappen wel af van de vele beeldjes die er van uilen bestaan. Als decoratietrend is de uil te vinden op kussens en muurstickers. Niets zo fascinerend als een paar uilenogen die over je waken. En dat hoeft niet per se in de slaapkamer te zijn. Hang in je woonkamer een grote natuurfoto op van een uilenkop en je hebt een eyecatcher van jewelste.

21/04/2017

Vragen en opmerkingen

L
Lampen

Ik ben ook gek op deze eyecatchers! Dit is perfect om te combineren met de juiste verlichting.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zelf ovenwanten maken? In een knip gebeurd
Volgende artikel
Wegwijs in premies voor warmtepompen