Interieur

Creëer je eigen eyecatcher van formaat met textielframes

canvassen aan muur woonkamer

Je bedrijf gemakkelijk wat meer in de kijker zetten? Dat doe je met een textielframe! Bedruk het met een afbeelding naar keuze – bijvoorbeeld met het logo en motto van het bedrijf. Hang het dan op aan de muur, neem het mee naar een beurs of maak er zelfs een hele scheidingswand mee. Benieuwd hoe jij zo’n textielframe geheel op maat laat maken? DVC, de Dokkumer Vlaggen Centrale, legt uit hoe je voor je eigen gepersonaliseerde eyecatcher zorgt.

Laat je bedrijf opvallen

Een textielframe is dé manier om je bedrijf in de kijker te zetten. DVC werkt met de hoogstaande kwaliteit indoordoeken van Poly-Deco. Die doeken kunnen meteen ook zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden: ideaal om gezien te worden!

Gebruik je een textielframe op verplaatsing, maak je die het best zo groot mogelijk. Maar ook als je je ontvangstruimte, vergaderzaal, kantoor of zelfs interieur thuis wilt aankleden met zo’n frame, heb je tal van keuzes in formaat. Kies bijvoorbeeld een kleiner doek en hang er meerdere naast elkaar, of bekleed er net een hele wand mee: jij maakt het zo (on)opvallend als je zelf wilt!

rode textielframe als scheidingsmuur
Een klein, eerder subtiel textielframe of net een grote scheidingswand: de keuze is volledig aan jou!

Toch nog wat extra opvallen? Voeg dan ledverlichting toe aan het frame! Daarmee komen de kleuren op het doek schitterend tot leven. Bovendien is ledverlichting ook nog eens duurzaam: goed voor jouw energiefactuur & het klimaat dus! Wedden dat je bezoekers meteen onder de indruk zullen zijn?

Zet je bedrijf in de kijker

Dat je een textielframe simpelweg tegen de muur kunt hangen of er zelfs een hele scheidingsmuur mee kunt maken, dat is ondertussen wel duidelijk. Maar je hebt nog heel wat meer opties!

kubusvorm textielframe
Dankzij de textielframes stel jij je bedrijf professioneel voor op beurzen en evenementen.

Zo geeft Dokkumer Vlaggen Centrale de tip om eens een losstaand textielframe mee te nemen naar een beursstand. Hang je frame daar aan de presentatiewand of kies voor een kubusvorm die van alle kanten te bewonderen is. Voorbijgangers zullen ongetwijfeld even stoppen om het doek te bekijken, waardoor jij meteen wat tijd hebt om je bedrijf voor te stellen.

Naast je spandoek tegen de muur plaatsen, kun je die ook aan het plafond hangen. De ogen van bezoekers en geïnteresseerden gaan automatisch naar jouw textielframe!

Inspireer klanten én werknemers

textielframe in fietsenwinkel
Leuk om te weten: het doek verander je gemakkelijk.

Eén van de grote voordelen van de textielframes van de Dokkumer Vlaggen Centrale? Dat je gemakkelijk van doek wisselt. Zo breng jij in 1-2-3 verschillende boodschappen over naar je doelgroep. Of misschien inspireer jij je werknemers wel met elke maand een andere leuke quote op doek!

Alle voordelen van textielframes op een rij

Wandpresentatie voor het bedrijf, decoratie thuis, display voor op beurzen: textielframes worden voor een heel aantal doeleinden gebruikt. Niet moeilijk als je naar alle voordelen kijkt:

  • De doeken zijn gemakkelijk te vervangen dankzij de siliconen pees.
  • Textielframes pas je op diverse manieren toe: je hebt verschillende formaten en ophangmogelijkheden.
  • Je zorgt voor een extra luxueuze uitstraling dankzij ledverlichting.
  • Je hebt de mogelijkheid om de doeken dubbelzijdig te bedrukken.

Over DVC

Nog op zoek naar vlaggen, textielframes, parasols, zitzakken of nog iets anders om te gebruiken voor reclame- en promotiedoeleinde? Denk dan zeker eens aan Dokkumer Vlaggen Centrale! Doordat je daar nog keuze hebt in zowel formaat, doeksoort als druktechniek haal jij een uniek maatproduct in huis. DVC is niet voor niks marktleider bij de commercieel doekproducenten. Zo mag Dokkumer Vlaggen Centrale grote namen als Philips, Mercedes en Heineken rekenen tot het zakelijke klantenportfolio.

Wilt u ook uw eigen eyecatcher van formaat laten maken door de Dokkumer Vlaggen Centrale? Bestel die direct online via de webshop van DVC.

06/08/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Stijl je wasplaats: zo kijk je ernaar uit om de was te doen
Volgende artikel
Gemakkelijk je tuinhuis inrichten: 5 eenvoudige tips & tricks