Interieur - Badkamer

Creatieve oplossingen voor de kleine badkamer

Het is niet omdat je een kleine badkamer hebt, dat je niet over een douche of bad zou kunnen beschikken! Er zijn vele mogelijkheden om compacte badkamers op een originele en intelligente manier in te richten. Dankzij de innovatieve oplossingen van verschillende interieurvormgevers en badkamer designers, kan ook een kleine badkamer een echt ontspanningsoord worden. Wij geven enkele raadgevingen om jou te helpen bij de inrichting van jouw mini badkamer

Inrichting kleine badkamer: kies voor inventieve badkamermeubels

Om plaats te besparen, kan je kiezen voor praktische meubels en intelligente oplossingen, zoals smalle of ingemaakte kasten, open leggers, een hoeklavabo, een klein bad, een schuifdeur, verstelbaar droogrek, enz. Er zijn verschillende badkamermeubels op de markt die speciaal ontworpen zijn voor kleine badkamers. Probeer bovendien handig gebruik te maken van de beschikbare ruimte door ook de hoogte van je badkamer optimaal te benutten en kies voor meubels met een maximum aan opbergruimte. Vermijd echter hoge ladekasten, die zal je toch maar half gebruiken.

Kleine badkamer inrichten: wellness in de kleine badkamer

Plaats niet te veel nutteloze voorwerpen in jouw badkamer! Zo zal ze nog kleiner lijken. Tip: zet een klein krukje in de buurt van het bad of het toilet om magazines ordelijk op te bergen.

Kies ook voor heldere kleuren, een warme verlichting en hang grote spiegels aan de muren. Door te spelen met optische effecten, zal je kleine badkamer groter lijken.

Plaats ook kleine dozen om zeep, shampoo en maquillage makkelijk te kunnen opbergen. Wil je meer gezelligheid in de badkamer creëren, dan kan dat met rieten mandjes. Nog niet tevreden met je badkamer inrichting? Dan zorgen zachte handdoeken of enkele geparfumeerde kaarsen voor nog meer warme sfeer.

Kleine badkamer ontwerpen: nog meer badkamer ideeën

Je wil graag en idee krijgen van hoe je de beschikbare ruimte in jouw badkamer zou kunnen inrichten? In de Lambrechts Store in Hasselt vind je creatieve oplossingen en een assortiment leuke badkamerproducten.

24/02/2012

Vragen en opmerkingen

EH
Esther hardenberg

Mijn interesse is gewekt in de creatieve oplossing voor kleine badkamers. Ik heb zelf een kleine badkamer. Ik zou graag willen weten waar de vitrinekast in de foto te koop is in Nederland.

Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,
Esther Hardenberg

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Nieuwe productlanceringen op Batibouw 2012
Volgende artikel
Interieurinrichting: design trappen