Interieur

Boss paints verfkleuren en umami tinten

U wil uw interieur verven, u bent op zoek naar verf trends of kleuradvies interieur? Boss paints, de verffabrikant achter Colora, creëerde op basis van de vijf basissmaken – zoet, bitter, zuur, zout en umami – een uniek kleurenpalet. Ze wilden kleuren uitvinden die zo intens zijn dat je ze proeft. Het resultaat? Taste colours!

Op zoek naar de geschikte kleuren interieur?

Gaande van vergrijsde, warme kleuren naar koele, strakke tinten: de taste colours van Colora verf vormen een palet van honderd verschillende verfkleuren, waarvan er telkens twintig worden gelinkt aan een basissmaak. Zo omvat zuur onder meer felle groen- en geelachtige tinten. Zout gaat dan meer in de richting van vergrijsde blauwachtige tinten waar je als het ware de zee in proeft. Umami behelst warme en gezellige kleuren gaande van warm bruin tot zacht rood. Dit staat in schril contrast met zoet die verschillende roze varianten bevat. Bitter tot slot is een krachtig kleurenpalet gaande van beige en bruin tot warm paars. Kiezen voor boss paints kleuren om je interieur te schilderen, is kiezen voor nieuwe kleuren, voor een bepaalde sfeer, een smaak en een inspirerend interieur.

Boss paints taste colours

Opdat tastecolours echt tastecolours zouden zijn, zocht Boss verven vijf topchefs: voor elke smaak een ambassadeur. De vijf chefkoks creëerden bij elk kleurenpalet een speciaal gerecht, want het draait per slot van rekening allemaal om de smaak, de sense for taste. De verven zijn verkrijgbaar in de Colora speciaalzaken.

 

25/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Intirio 2012
Volgende artikel
Kleine badkamers en badkamerinrichting