Interieur

De favoriet van gastblogger Anne: bijzettafeltjes

Aluminium-bijzettafeltje

Waarschijnlijk ken je het wel, een favoriet item waarvan je er nooit genoeg krijgt. Eigenlijk heb je er al voldoende van, maar toch bedenk je keer op een keer een andere, goeie reden om nog een exemplaar aan te schaffen. Dat heb ik dus met bijzettafels en krukjes. Ik kan er niet genoeg in huis halen! Zowel binnen als buiten staan overal tafeltjes en krukjes in alle kleuren en vormen. Ik gebruik ze voor alles wat ik maar kan bedenken: als nachtkasje, salontafel of als decoratie-item.


Ik ben Anne, blogster van Kees Smit Tuinmeubelen. Ik ben een echt buitenmens en breng mijn vrijetijd het liefst de hele dag buiten door. Een tuin zonder tuinmeubelen is in mijn ogen geen tuin. Daarom blog ik graag over het buitenleven in combinatie met diverse tuinmeubelen. Ik ben gek op natuurlijke kleuren en landelijke stijlen. In mijn droomtuin zie je daarom geen strakke lijnen en vormen.

Ontdek alle gastblogs op Inspirerend Wonen of meld je zelf aan om te bloggen!


Van buiten naar binnen

Het leuke van deze ‘verslaving’ is dat de tafeltjes zowel binnen als buiten heel goed tot zijn recht komen. Waar je die leuke bijzettafeltjes vindt? Ik vind ze bijvoorbeeld bij Kees Smit Tuinmeubelen – met vestigingen in Amersfoort en Almelo – die een uitgebreid assortiment bijzettafels heeft. Nu vraag je je misschien af; tuinmeubelen in huis? Jazeker! Door het multifunctionele karakter kunnen ze tegenwoordig buiten, onder een veranda én binnen worden geplaatst. Gaat de zon weer schijnen? Dan verplaats je de meubelen toch eenvoudig naar buiten?

Ontwerp bijzettafeltjes

Een bijzettafel is niet alleen heel erg praktisch, maar kan ook een echte blikvanger zijn in huis. Ofwel gebruik je tafeltjes om je interieurstijl te versterken, ofwel om ermee te contrasteren. Met het uitgebreide assortiment bijzettafels van tegenwoordig vind je voor elk type interieur de juiste meubels. Wil je graag een landelijke uitstraling creëren? Kies dan voor een tafeltje van stoer teakhout! Liever een wat meer ingetogen tafeltje? Dan is aluminium wellicht een goede keuze.

Teak-bijzettafel

Heb je een hoekje vrij in huis? Zet er dan een leuk bijzettafeltje neer! Soms is enkel het tafeltje genoeg. Zo niet kun je hem gemakkelijk pimpen met een sierkussentje, een paar kaarsen of een bontje. Succes!

 

24/11/2016

Vragen en opmerkingen

P
Prixos

Belangrijk aan een bijzettafeltje vind ik dat het wel echt een mooie is, een eyecatcher. Anders vind ik een bijzettafel al snel iets wat in de weg staat en soms zelfs het interieur minder mooi maakt.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Ontvang die onweersbui met open armen: het nut van een regenwaterput
Volgende artikel
Ziekenhuisvloeren schoonmaken: tips voor een onberispelijk resultaat