Interieur - Badkamer

Woodbridge Jersey: een landelijke badkamer in een modern jasje

In de badkamer wegdromen doorheen eeuwenoude tradities, dat kan in de landelijke badkamer “Woodbridge Jersey”. De badkamermeubels weerspiegelen elegantie, rust en plaatsen ontspanning centraal. 

Landelijke badkamer met een verfijnde afwerking

Een landelijke badkamer is sierlijk en gezellig, maar biedt ook hedendaags comfort. De Woodbridge Jersey badkamermeubels zijn tot in de details afgewerkt. Hierdoor creëren ze een unieke en persoonlijke oase in jouw badkamer. De badkamermeubels geven jouw badkamer een ziel en zorgen ervoor dat je huis leeft. Dit laat toe om eindeloos te genieten, tot rust te komen en te herbronnen in stijl.

Robuust en functioneel

De Woodbridge Jersey-collectie is een uitgebreide badkamercollectie met badkamermeubels in talrijke afwerkingen en afmetingen. De badkamermeubelen zijn robuust en functioneel en zijn gemaakt voor de landelijke badkamers. De massiefhouten badkamermeubels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen: natural, broken white, old white, autumn brown en ice blue. Op die manier sluit de collectie perfect aan bij jouw landelijke badkamer.

Jezelf spiegelen in de landelijke badkamer

In de collectie vind je een prachtige spiegel met een eikenkader. Deze grote spiegel oogt fraai in iedere badkamer en laat je toe om jezelf optimaal te bewonderen. Je kan ook kiezen voor een toiletkast met dubbelzijdige spiegeldeuren, een stopcontact en schakelaar. Deze spiegel is eerder praktisch en geeft je de mogelijkheid extra spullen op te bergen.

Een klassevol meubel

Naast de spiegel bestaat de collectie ook uit een meubel in massief eik met handvaten in inox. Je kan kiezen voor een staand of hangend meubel of een op poten. Het meubel wordt bovendien voorzien van een prachtig wastafelblad. Je hebt keuze tussen de Mephis waskom in duroxiet of een tablet in blauwsteen met twee rechthoekige onderbouwwaskommen.

02/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Gevelbekleding kiezen: sober of speels, maar altijd functioneel
Volgende artikel
Thermostaatkoppen zorgen voor de perfecte kamertemperatuur