Interieur - Badkamer

Wanneer badkameraccessoires het verschil maken

Wil je een badkamer van je dromen? Door te kiezen voor een eenvoudig interieur, kan je je gemakkelijk richten op accessoires en zo, snel en gemakkelijk, de stijl van je badkamer naar hartenlust veranderen. Maak met originele badkameraccessoires je badkamer een comfortabele, originele en persoonlijke plaats!

Badkameraccessoires maken het interieur

Vandaag wordt de badkamer beschouwd als een volwaardige kamer in onze leefomgeving. De badkamer vormt dan ook een steeds belangrijkere plaats in onze woning. Daarom is het, net als in andere kamer in huis, noodzakelijk om je badkameraccessoires zorgvuldig te kiezen.

Heb je geen inspiratie om de inrichting van je badkamer nieuw leven in te blazen? Geen paniek! Er gaat niets boven badkameraccessoires die een leuke twist geven aan de kamer waar je heerlijk kan ontspannen.

Wees echter voorzichtig bij de keuze van badkameraccessoires: ze bepalen de toon en de stijl van de gehele badkamer. Er zijn heel wat soorten accessoires, van retro tot modern en design. Met andere woorden bestaan er voor elke badkamerstijl de gepaste badkamergadgets.

Welke badkameraccessoires kiezen?

De Pure® Plus collectie  van Dauby verzamelt de mooiste keuken- en badkameraccessoires. Deze lijn wordt op authentieke wijze gegoten in zandmallen en nadien met de hand verder verfijnd.

Haken, handdoekhouders, kandelaars, borstelhouders,… Hier is een kleine selectie van badkameraccessoires waar je al de nodige inspiratie uit kan putten om jouw badplaats om te toveren tot een echte leefruimte!

15/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je huis verkopen: 5 tips om je woning aantrekkelijk te maken
Volgende artikel
Een nieuw huis bouwen: steeds kleiner?