Interieur - Badkamer

Volop genieten van je regendouche

Een heerlijke douche na een lange werkdag of intensief sporten kan deugd doen. Geniet met volle teugen van je (dagelijkse) douche, dankzij een regendouche en voel je als herboren wanneer je uit de douche stapt!

Ontspannen onder de regendouche

Regendouches hebben als reputatie enorm ontspannend te zijn. Dat zijn ze ook! De douchekop van een regendouche heeft een andere vormgeving waardoor de straal anders is dan bij een gewone douchekop. Het water stort namelijk als een regenbui uit de douchekop op je huid. De straal heeft ook een ander effect op je lichaam. De masserende, kalmerende doucheregen heeft een zeer ontspannende en verkwikkende werking.

Regendouche in de moderne badkamer

Door de ontspannende waterval verkiezen heel wat mensen een regendouche boven een normale douchekop. De regendouche is dus niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Gelukkig is deze regendouchekop even eenvoudig te plaatsen als een normale douchekop. Wil jij een regendouche in jouw badkamer? Dat kan op een eenvoudige manier: maak van jouw douche een regendouche door de douchekop te vervangen!

Diverse soorten en maten

Een regendouche kan geplaatst worden in een luxe inloopdouche of tegen een mooi betegelde badkamerwand. Bovendien zijn er heel wat diverse soorten en maten verkrijgbaar. Er bestaan zowel ronde als vierkante regendouches met een diameter die varieert tussen 15 en 50 cm. Ook is het mogelijk om een regendouche in het plafond in te bouwen of je kan kiezen voor een douchekop die uit het plafond komt.

Let op het verbruik van je regendouche!

De mogelijkheden zijn dan wel eindeloos, let wel op het verbruik van je douchekop. Hoe groter de douchekop, hoe meer water deze zal verbruiken. Om dit op te vangen kan je kiezen voor een ecologisch model die lucht vermengt met het water.

10/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De trendkleuren voor de lente & zomer van 2014 volgens BOX3
Volgende artikel
Nieuwigheden op BATIBOUW 2014 – Build-IT, VELUX en Bosch