Interieur - Badkamer

Deze Villeroy & Boch-badkamer is een ode aan het ovaal

Villeroy & Boch O.novo badkamercollectie

Hou je van afgeronde hoeken in je interieur? Dan is de O.novo-collectie van Villeroy & Boch ongetwijfeld iets voor jou. De stijlvolle en moderne badkamermeubels passen in elk interieur. Daarnaast kun je de badkamermeubels moeiteloos met elkaar combineren waardoor je eenvoudig de badkamer van je dromen samenstelt. Hier kom je alles over de collectie te weten.

De O.novo-collectie van Villeroy & Boch: een ongeziene vrijheid

In je badkamer moet je je volledig kunnen ontspannen. Het is dus heel belangrijk dat ze een oase van rust vormt. Met de O.novo-collectie van Villeroy & Boch is dat zeker geen problemen. De collectie biedt ongeziene vrijheid, aangezien je de producten probleemloos met elkaar kunt combineren. Zo passen de meubels en het sanitair bij jouw persoonlijke stijl.

Breed aanbod

Het aanbod van de O.novo-collectie is heel breed. Zo kun je kiezen uit ligbaden, douchebakken, wastafels, bidets, toiletten en urinoirs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen, waardoor ze zowel in een grote als kleine badkamer passen.

Villeroy & Boch O.novo badkamercollectie

Makkelijk in onderhoud

De douchebakken en baden van de O.novo-collectie zijn verkrijgbaar met een hoogwaardig antislipoppervlak. Aangezien het sanitair uit keramiek bestaat, kun je je wastafel en toilet heel makkelijk reinigen. De acrylvlakken zijn ook erg onderhoudsvriendelijk en behouden hun unieke glans. De toiletten zijn uitgerust met een waterbesparende technologie. Aangezien de bevestigingselementen van het toilet verborgen zijn, komt het design van je badkamer helemaal tot zijn recht.

O.novo Vita: eenvoudig in al zijn facetten

Naast de gewone O.novo-collectie biedt Villeroy & Boch ook een aangepaste collectie aan: O.novo Vita. Het belangrijkste verschil is dat de Vita-collectie uitgerust is met handgrepen, waardoor de meubels uitermate geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. In een handomdraai trek je de wastafel naar je toe. De meubels en het sanitair bieden bovendien voldoende beenruimte. Het toiletdeksel is voorzien van een eenvoudige grijprand, waardoor je het makkelijker opent. Een unieke combinatie van functionaliteit en vormgeving!

 

16/03/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Duurzaam verwarmen met gas, kan dat?
Volgende artikel
Parket leggen? 4 tips voor een onberispelijk resultaat