Interieur - Badkamer

Trendy badkamer met leuke accessoires

Als je aan de badkamer denkt, denk je aan wassen, plassen en tanden poetsen. Belangrijke zaken die je dagelijks herhaalt. Maar routine kan zorgen voor verveling, met volgende badkamer accessoires hou je de sleur buiten.

Badkamer accessoires met een knipoog

Bij de inrichting van je badkamer dacht je natuurlijk aan een bad, toilet, spiegel,… Maar hoe geef je nu je badkamer net dat ietsje meer? Voeg enkele extra accessoires toe aan je de badkamer om de ruimte op te vrolijken. Doe hier inspiratie op en ontdek verscheidene leuke badkamer gadgets.

Iedereen neemt graag een bad. Zalig ontspannen, aan niets denken. Volgende unieke badstoppen maken in bad gaan nog aangenamer.

Maar je hebt niet dagelijks de tijd om lekker lang relaxed in bad te gaan liggen. Tover je bad om tot douche met volgende leuke douche-gordijnen.

Verkleed je als een echte water-piraat, zing uit volle borst mee met de radio of was je met de ijsco-spons. Plezier verzekerd voor jong en oud!

Pas op! Uitschuif-gevaar. Ontdek hoe je uitglijden vermijdt met volgende leuke antislip-gadgets.

Gewassen? Tijd om je tanden te poetsen. Onderstaande tandenborstelhouders bewaken je tandenborstel met hun leven.

Heb jij nog leuke ideeën of toffe gadgets die een badkamer net dat extra’tje geven? Deel ze dan met ons en onze fans op onze facebookpagina!

 

28/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Snel je woning verkopen? Gebruik deze tips!
Volgende artikel
Het weerverlet bij sleutel-op-de-deur