Interieur - Badkamer

Terug naar de essentie met de PuraVida-collectie van Duravit

In het Spaans staat PuraVida voor “puur leven”. Deze pure collectie van Duravit werd ontworpen door Phoenix Design en heeft een emotionelere, zachtere kijk op de dingen des levens. We nemen samen een kijkje in deze toegankelijke, minimalistische badkamer.

PuraVida van Duravit, gewichtloze klasse

De PuraVida-collectie staat voor fijngevoeligheid en moderne luxe. Puur genieten is de essentie in deze badkamer. Er werd een duidelijke switch gemaakt van pure geometrische vormen naar een zacht lijnenspel. De badkamermeubels hebben bijvoorbeeld geen poten, maar “zweven” aan de wand. De nadruk van de collectie ligt op vorm. Je kan duidelijk zien dat er over elke millimeter nagedacht is. Zo onderstrepen de gebogen komgrepen van de meubels het gewichtloze karakter van de collectie.

De badkamer heeft een elegante uitstraling, een voelbare weldadigheid en een subtiele luxe. Hierdoor is PuraVida een collectie die uitermate geschikt is voor mensen die niet geven om prestige, maar waarde hechten aan genot en levensvreugde.

De badkamercollectie PuraVida: mooi sanitair en prachtig kraanwerk

De collectie matcht prachtige badkamermeubels met het mooiste sanitair. Dankzij de afgeronde hoeken en karakteristieke welvingen creëert het totaalplaatje PuraVida een nieuwe lichtheid in de badkamer. Heerlijk eigentijds, maar eveneens tijdloos.

Het meubelprogramma is zeer omvangrijk van onderkast tot en met rolcontainer. Je hebt keuze uit de kleurcombinaties wit-wit, wit-aluminium, wit-ebbenhout, wit-zwart, en wit-rood. Gecombineerd met het vrijstaande bad in acryl en een wc in vloer- of wandmodel komt de essentie in de badkamer naar boven: genieten.

Wil jij met je eigen ogen van de elegante lijnen van deze badkamercollectie genieten? Breng dan een bezoekje aan de Facq-showroom bij jou in de buurt! 

05/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Noël : 10 idées cadeau pour la chambre des enfants
Volgende artikel
5 conseils pour bien choisir votre sapin de Noël