Interieur - Badkamer

Stijlvolle design badkamers voor een beperkt budget

Iedereen ziet graag mooie en stijlvolle design badkamers, maar heeft daarom niet altijd het budget om aan design van grote ontwerpers te besteden. De oplossing? Lambrechts verwarming & sanitair liet een eigen badkamercollectie ontwikkelen, uniek, stijlvol en voor ieders budget.

Design hoeft niet duur te zijn

Ben je op zoek naar een speciale, mooie en betaalbare badkamer? Dan moet je zeker en vast eens naar de Lambrechts Line kijken. Dit assortiment biedt meer dan 100 producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding en bewijst op die manier dat design niet duur hoeft te zijn. Naast sanitaire toestellen en badkamermeubelen vind je hier ook kwaliteitsvol kraanwerk.

Badkamermeubilair

In de Lambrechts Line vind je badkamermeubelen in een eigentijdse, klassieke of landelijke stijl. De verschillende stijlen passen in elk interieur. Enkele of dubbele lavabo’s, kasten in bruin of wit, strakke of sierlijke kranen, spiegelkast of ligbad? Er zijn zoveel varianten om aan alle wensen te voldoen.

 

Kraanwerk

Ook waterbesparende oplossingen moeten niet altijd ingewikkeld en duur zijn. Lambrechts ontwikkelde heel wat douchethermostaten, regendouches, straalbrekers, handdouches, eengreepswastafelkranen en wandwc’s die zuinig, mooi én betaalbaar zijn.

 

Op zoek naar betaalbare design badkamers?

De prijsbewust consument kan in de Lambrechts Store (geopend tijdens het bouwverlof) terecht voor meubels, kranen, douches, douchedeuren, porselein en accessoires van Lambrechts Line.

27/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
DIY – Een houten tuinscherm kiezen en plaatsen
Volgende artikel
Zwembadverwarming met een warmtepomp