Interieur - Badkamer

Wellness in de moderne badkamer met een rond bad

Wellness en design ontmoeten elkaar vandaag in de badkamer. De producten worden zo ontworpen dat ze mooi ogen én enorm comfortabel zijn. Ben je op zoek naar de ultieme badkamerluxe? Dan stellen we je graag het vrijstaande, ronde bad voor: een unieke wellness-sensatie in je badkamer!

Een rond bad is esthetisch

Wil jij in jouw badkamer baden in luxe? Dan is een rond bad precies wat jouw badkamer nodig heeft. Een ronde badkuip creëert een ruimer gevoel en geeft je badkamer een prachtige uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om het ronde bad op een verhoogje te plaatsen of het te verwerken in de badkamervloer voor een extra luxueus effect. Nog een esthetisch pluspunt is dat je alle leidingen netjes wegwerkt.

Een rond bad is ergonomisch

Naast de prachtige looks van het ronde bad, heeft het ook ergonomische voordelen. De afgeronde vorm van het bad zorgt, in tegenstelling tot ‘normale’ baden, voor een optimale ondersteuning van je lichaam. Heerlijk languit ontspannen is overigens kinderspel in een rond bad. Geen zorgen, je knieën, benen of tenen steken niet uit het water!

Heerlijk ontspannen en genieten van balneotherapie is een échte plus in je badkamer. Om die ultieme badkamerluxe na te streven, is het mogelijk om jets te voorzien in het rond bad. Met die waterstralen heb je keuze tussen verschillende massagesystemen: het watersysteem, het luchtsysteem of een combinatie van de twee.

Een rond bad is romantisch

Wil je met je partner genieten van een hemels bad? Dan stelt zich vaak het probleem dat er onvoldoende plaats is om beide op een aangename manier te zitten. Net als in een duobad, is er in een rond bad wél voldoende plaats voor twee. Leg je samen met je partner languit in bad en kom weer helemaal op je positieven.

20/02/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Slapen als de klokkenluider van Amsterdam – Room on the Roof
Volgende artikel
Een open douche in jouw badkamer: zo pak je het aan