Interieur - Badkamer

Geniet van muziek in de badkamer dankzij het Sound Wave-systeem

Radio badkamer - Sound Wave

Hou jij ook van zingen in je badkamer en dan voornamelijk onder je douche? Met de Sound Wave van Kaldewei was dat nog nooit zo eenvoudig: een uniek audiosysteem waarmee je ook andere zaken kunt doen dan muziek beluisteren. Je stond nog nooit met zo veel plezier in de badkamer!

Sound Wave: een ongezien audiosysteem

Sound Wave is niet zomaar een radio. Je kunt ermee naar muziek luisteren, maar ook audioboeken beluisteren behoort tot de mogelijkheden. Sound Wave is bovendien het eerste audiosysteem van Kaldewei dat voor ligbaden wordt gebruikt. De Sound Wave onderscheidt zich van andere badkamerradio’s door zijn verbluffend geluid. De componenten en de bluetoothontvanger worden onzichtbaar op elk Kaldewei-ligbad geplaatst en speelt de audiobestanden die op je computer, tablet, smartphone of andere bluetoothapparatuur staan eenvoudig en draadloos af.

De 4 voordelen op een rijtje

Radio in je badkamer: ook in de douche

Uitgebreid een bad nemen neemt natuurlijk veel tijd in beslag. “Maar dan kan ik niet van muziek genieten”, denk je waarschijnlijk. Dan ben je verkeerd, want ook zonder water in je badkuip maak je gebruik van het Sound Wave-systeem. Je tanden poetsen was nog nooit zo leuk!

Allerhande muziekgenres

Heb jij een groot gezin? Ook dan komt Sound Wave zeker van pas, want niemand heeft natuurlijk dezelfde muzieksmaak. Op het audiosysteem kunnen maar liefst acht toestellen worden aangesloten. Je bedient het apparaat natuurlijk met een waterbestendig touchscreen. Music maestro!

Radio badkamer - Sound Wave

Relaxmodus aan

Tegenwoordig is een badkamer een plaats waar de meeste mensen tot rust komen. Heb je een zware dag achter de rug? Dan zorgt Sound Wave meteen voor verlichting. Met een relaxerend bad en je favoriete liedje op de achtergrond, vergeet je meteen al je zorgen.

Trillingen in het water

Met Sound Wave hoor je niet alleen je favoriete muziek, je kunt ze ook voelen. Een echte geluidsbox waarbij je de trillingen van de muziek in het water voelt. Als dat geen uniek bijkomend effect is!

 

16/12/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je vloer isoleren: waarop moet je letten?
Volgende artikel
De lucht/water-warmtepomp in cijfers: kosten, verbruik en opbrengst