Interieur - Badkamer

De badkamer inrichting met prachtige natuursteen

Natuursteen zorgt als sinds mensenheugenis voor een tijdloze en vooral stijlvolle look in ons interieur. Maar natuursteen heeft niet alleen een knap uiterlijk, het is ook makkelijk te onderhouden. En dat maakt van natuursteen het ideale materiaal voor de badkamer inrichting

Een elegante badkamer inrichting met natuursteen

Het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen is tegenwoordig een heuse trend, ook voor de badkamer. Zo wordt er meer en meer hout gebruikt maar ook natuursteen vindt z’n weg naar de badkamer. Niet alleen het onderhoudsgemak maar ook de uitstraling & de levensduur van natuursteen maken het een gewild materiaal voor de badkamer. Natuursteen kan dan ook op verschillende manieren ingezet worden: als tablet voor je badkamer meubelen, voor de vensterbanken, voor de muren & vloeren, voor de douche, enzovoort!

Natuursteen kan ook perfect gecombineerd worden met andere materialen zoals hout en glas. Bovendien zijn er verschillende soorten natuursteen beschikbaar. Denk maar aan marmer, graniet, blauwe hardsteen en leisteen… Iedere natuursteen heeft z’n eigen unieke en elegante uitstraling wat er voor zorgt dat er voor iedere badkamer een geschikte natuursteen is.

Een makkelijk onderhoud van de badkamer dankzij natuursteen

Tegenwoordig worden badkamers van de meest duurzame materialen voorzien en natuursteen vindt dan ook perfect z’n plaats in de moderne badkamer. Eens te meer dankzij een waterdichte behandeling volstaat het om de natuursteen regelmatig te reinigen met warm water en niet-agressieve zeep. Zo blijft de natuursteen gevrijwaard van enige kalkaanslag. Om de twee à drie jaar moet je de natuursteen zelf behandelen (impregneren) zodat deze waterdicht blijft en z’n schoonheid bewaart.

Door voor jouw badkamer meubels & badkamer inrichting te kiezen voor een specialist in badkamers & sanitair, ben je er zeker van dat je badkamer van de beste materialen voorzien wordt. Vertrouw dan ook op Lambrechts bij de keuze van de materialen voor jouw badkamer.

02/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een houten terras aanleggen
Volgende artikel
Ventilator kopen?