Interieur - Badkamer

Piekfijn porselein voor de badkamer inrichting

Porselein staat voor stevig, effen en tijdloos badkamer design. Daarom blijft het ook een vaste waarde in de hedendaagse badkamer inrichting.

Badkamer inrichting: porselein

De hedendaagse badkamer straalt stijl en rust uit. Daarom verdient ook jouw badkamer het om uitgerust te worden met porselein van topkwaliteit en een originele en innovatieve design vormgeving. Sanitair porselein vind je met strakke lijnen, soepele en ronde vormen, in een frivool design… Welke lijn je ook volgt, het uitzicht van je sanitair maakt de badkamer. iWonen ging op zoek naar enkele budgetvriendelijke en stijlvolle porseleinen wastafels

Scola van Duravit

Met haar cirkelvormige en diepe binnenkom is de Scola een speelse en frivole wastafel.

 

Vero van Duravit

De rechthoekige Vero wastafel is zowat hét protype van de minimalistische vormgeving. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat deze strakke en sobere lavabo de bestverkochte wastafel van het moment is…

 

Sphinx 420

Ook de design wastafels van Sphinx zijn de eenvoud zelve. Hun uitstraling is fris en koel, het glad keramiek maakt hen echter warm en zacht in gebruik. Deze wastafel bestaat in verschillende uitvoeringen met uiteenlopende breedtes en modellen.

 

Ook merken als Keramag, Ideal Standard en Villeroy & Boch leveren kwaliteitsvolle en mooie wastafels. Bij jouw badkamerspecialist kan je al deze modellen en nog veel meer live ontdekken.

20/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
DIY – Maak zelf een mikado design kapstok
Volgende artikel
Ontdek het Aga, Falcon en Boretti fornuis op propaangas